Varmt välkomna till höstens kretsmöten!

Kretsmöten syftar till utbyte av information, idéer och erfarenheter mellan medlemsföreningar. Som medlemsförening är ni välkomna att anmäla er till vilket möte ni önskar, oavsett kretstillhörighet. Inte bara styrelseledamöter är välkomna. Ta gärna med en ny medlem som behöver första vad hembygdsrörelsen är och kan åstadkomma!

I höst arrangerar vi tre kretsmöten: två fysiska och ett digitalt! Torsdag 6 oktober i Värsjö medborgarhus, torsdag 13 oktober i Ola Ols museum i Killhult och tisdag 25 oktober via Zoom.

Båda fysiska möten inleds med att värdföreningen presenterar sin verksamhet, berättar om något aktuellt projekt eller visar sina miljöer. De bjuder även på kvällsfika. Eftersom vi är två nya konsulenter, så är vi nyfikna på att höra vad Skånes hembygdsförbund betyder för er. Vad vill ni att Skånes hembygdsförbund ska vara för er? Vi vill helt enkelt träffas och lära känna varandra. Som vanligt är ni välkomna att ta med egna frågor till mötena. På mötena deltar, förutom hembygdskonsulent, också en representant från Skånes hembygdsförbunds styrelse samt valberedning.

Se inbjudan för information om anmälan: 

Inbjudan kretsmöten hösten 2022 (pdf)


Förening:

Skånes Hembygdsförbund

Skapad av: Frejdel Haar Bidstrup (2022-09-14 14:53:19) Kontakta föreningen
Ändrad av: Frejdel Haar Bidstrup (2022-10-27 12:20:57) Kontakta föreningen