nyheter

Fixardagar på Sillvik

Sillvik om höstenFotograf: Sillvik om hösten

Sillvik om hösten

 

Konserter

MUSIK PÅ SILLVIK 2016 PROGRAM

Lägerskolor

Sillvik kan hyras för lägerskola eller liknande barnverksamhet. Kontakta Klas Vågberg. Maila gärna eller ring! Min mailadress och telefon mm finns under Kontakta oss.

image-upload-16-725637

Fixa på sillvik

Vill du vara med i att hålla Sillvik fint? Vår och höst har vi några fixahelger då du är välkommen att hjälpa till. Vilka dagar det är kan du se i KALENDER.

Kontakta gärna Klas innan. Hans telefon finns under Kontakta oss.

Sillvik 2014Fotograf: Sillvik 2014

Vad har hänt och vad händer på sillvik?

Från 2011 har Sillvik en ny förvaltningskommitté som sköter om Sillvik, tar emot bokningar, ordnar olika aktiviteter m.m. Sammanhållande är Klas Vågberg. Hans telefon mm finns under Kontakta oss.

IMG_3256-800x533

Vad har hänt det senaste året och vad står framför oss i år? Läs under På gång.

Öppet hus för er!

För alla som är nyfikna på sillvik, eller bara vill komma ut och ta en fika. Ni har chansen vid våra öppet hus helger. Se i KALENDER. I samband med öppet hus har vi alltid en konst och hantverksutställning som brukar bestå av keramik, glas, porslinsmålningar m.m

 

Bild 085Fotograf: Bild 085

Välkommen till Sillvik!

Huset har tre våningar, ett torn och är rikligt utsmyckad med snickarglädje. Det finns ca 16 rum, tre altaner och knappt tio kakelugnar, som tyvärr inte är i brukbart skick.  Huset ligger högst upp på en kulle och omges av en engelsk park med bland annat många bokträd samt en något vildvuxen fruktträdgård. Egen brygga och bastu finns nere i viken.

sillvik2

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter