Om oss

 

Föreningen gör studiebesök på lokala företag, skolor och andra verksamheter i Södra Sandby med omnejder, arrangerar föredrag och uteaktiviteter, allt med anknytning till bygden och dess befolkning förr och nu. Vidare ordnas studiecirklar i projekt som berör bygden och dess historia.

Föreningen har normalt fyra programpunkter per termin. Det fullständiga programmet...

Läs mer >

Nyheter

Alla medlemmar är välkomna till årsmötet den 12 mars kl. 19 på SSIF-gården. Anmälan om deltagande senast den 5:e mars till tel. 073 080 55 01, eller [email protected].
Efter årsmötet blir det underhållning av Sandbypågarna och fika. Välkomna!

Bifogat finns verksamhetsberättelse för 2023 samt utskick till medlemmar om föreningens...

Läs mer >

Styrelsen önskar alla medlemmarna en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År fyllt av trevliga aktiviteter. Ni har just fått vårens program och vi hoppas att det blir god uppslutning kring våra arrangemang - glöm inte att anmäla er!

Nu är vårens program färdigt och vi hoppas att temat NATUR skall intressera er medlemmar. Vi är ju omgivna av fantastiska naturområden på många håll och det är klart att vi skall utnyttja detta!
Programmet för våren.​​​​​​​

Visa fler

Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Biosfärområdet Storkriket

7 maj 2024 19:00 - 7 maj 2024 21:00

Storkriket kandiderar till att bli Sveriges åttonde biosfärområde. Unesco väljer ut biosfärområden i världen som uppvisar goda exempel på hur nyttjande och bevarande kan gå hand i hand. Grunden för urvalet – en långsiktigt hållbar samhällsutveckling – bygger på lokalt engagemang och förankring. Storkriket ligger i Eslövs, Lunds och Sjöbo...

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]