Ny hemsida är på gång, därför uppdateras denna endast med höstens program!

Årsboken 2017

Årsboken för 2017 är nu klar och kan hämtas. Nästa tillfälle är på vårt medlemsmöte den 5 december på SSIF:s föreningsgård. Vi kommer också att stå i Centrumhuset på följande tider:
Fredagen den 8 december kl 15 – 19
Lördagen den 9 december kl 10 – 13

Eftersom Medborgarkontoret är stängt kan vi inte längre erbjuda möjlighet att hämta boken där. Men om de angivna tiderna inte passar kan du kontakta någon i styrelsen, så försöker vi lösa det.

Bor du utanför Sandby och vill få boken skickad med post, kostar det 50 kronor i porto. Summan sätts in på föreningens bankgirokonto 665-0717 och glöm inte ange avsändare.

Möllan har fått nya vingar

Vår mölla har nu fått nya, stiliga vingar. De är tillverkade av Ingemar Svensson i Tomelilla, den ende kvarvarande snickaren som kan göra ett sådant stort arbete. Virket måste ligga på tork i två år innan man kan börja arbeta med det. Först då slutar stockarna vrida sig och man kan såga upp dem och vara säker på att de håller formen.

Vi hoppas kunna publicera en intervju med Ingemar Svensson senare.

Bilderna är tagna av Östen Tordenmalm, Bemgt Hansson & Lars-Göran Angantyr

 
 
 
 

Vem blir vår 500:e medlem?

Glädjande nog ökar vårt medlemsantal varje år och nu är vi nästan 500! Vi har en överraskning i beredskap för den som spränger gränsen, så tveka inte att anmäla dig. Följ länken och fyll i dina uppgifter och skicka in:
https://www.hembygd.se/sandbybygden/medlemskap/

 

.