Kurser och studiecirklar

Rödeby Norra hembygdsförening är ansluten till Studieförbundet Vuxenskolan och samarbetar med dem när det gäller t ex studiecirklar och kulturarrangemang. Vi har egna cirkelledare som har utbildats hos SV, och vi får vid behov hjälp av SV med t ex kursupplägg, tips på litteratur och föreläsningar, och annan handledning.

Vill du delta i någon cirkel, eller har önskemål eller förslag på cirklar, kontakta cirkelledaren direkt (se resp. kurs) eller hör av dig till studieansvarig eller någon annan i styrelsen. (kontaktuppgifter hittar du under ”Kontakta oss”)

Just nu erbjuder vi en kurs för motorsågskörkort nivå A och B (lättare trädfällning). Kursledare Cecilia Roth, kursdatum 26/6 (kväll) 28/6 (heldag), 11/7 (heldag) samt ytterligare ett datum som ännu ej är fastställt. Mer info under ”Nyheter”.

Dessutom startar vi en studiecirkel inför ”Berättelser under eken”-veckan då vi brukar besöka ett antal platser i trakten och höra historierna kring dem. Vill du vara med och förbereda den kvällen och lära dig mer om din hembygd så är du välkommen till första träffen som är i Stengöls skola den 14/6 kl 19.00.

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter