Om oss

Rödeby Norra Hembygdsförening värnar om en levande landsbygd. Verksamheter ska kunna utvecklas och gemenskap och glädje är viktig i vår förening. För att lyckas måste vi hjälpas åt. Tillsammans äger vi Stengöls skola och badplatsen vid Stengölen.

Vi anordnar bl a studiecirklar, kroppkakefester, valborgsmässofirande, teater/musikkvällar, loppis. Deltar i Berättelser under Eken,...

Läs mer >

Nyheter

Årsmöte

Härmed kallas föreningens medlemmar till ordinarie årsstämma i Stengöls skola den 21 oktober kl 18.30. Sedvanliga årsmötesförhandlingar, fika. Välkomna!

Vinterbad

Vill du vara med och vinterbada? Att kalla bad är stärkande och ökar välbefinnandet vittnar många om. Vi är ett litet gäng som träffas första söndagen i varje månad och badar i Stengölen. Vi badar också den 27 december och då grillar vi korv och dricker glögg efter doppet.

Höstens badtillfällen: 3...

Läs mer >

Konst i Advent 2021

Nu lättar corona-restriktionerna, och vi ser fram emot att kunna arrangera Konst i Advent igen. Lokala konstnärer och konsthantverkare ställer ut sina alster den 1:a advent i Stengöls skola. Servering av kaffe, glögg och lussekatter. Läs mer under "Aktiviteter". Välkomna!

Visa fler