Svalbard

Nils-Olof Olsson berättade om djurs, natur och människor och visade fina bilder från Svalbard.

Sjuhundrabygden 2018

Nu har den kommit! ”Sjuhundrabygden 2018” hembygdsföreningarnas årsbok med intressanta artiklar från förr och nu! Finns att köpa på imbo marknad och även i flera butiker.

Nationaldagen

Kyrkoherde Hellén Uddén och Hanna Örtlund höll högtidstalen då Nationaldagen firades på Tolvmansgården.

Trefaldighetskällan

Christina Wijk berättar om Trefaldighetskällan i Midsjö

Arbetsdagen

Efter vårens arbetsdag ser man bättre ut på Tolvmansgården

Vårens arbetsdag

Nu är det dags för vårens arbetsdag på Tolvmansgården. Onsdagen den 25 april är det som gäller och vi startar kl. 09.00. Här är gänget som ställde upp på höstens arbetsdag.

Internationella kvinnodagen

 

 

Anna Tell flankeras av Gerd Lindgren och Ingrid Söderlund

70 personer besökte Rimbo Hembygdsförening och Rimbo hem och Samhälle, när de firade traditionsenligt kvinnodagen. Anna Tell berättade om sitt arbete inom polisen och militären samt sin bok ”4 dagar i Kabul”.

Internatonella kvinnodagen

 

 

Årsmöte

Gerd LindgrenFotograf: Gerd Lindgren

Söndagen den 18 februari avhölls årsmötet. Gerd Lindgren omvaldes till ordförande. Efter kaffe och prinsesstårta bläddrade PO Hellberg i klippboken från åren 1975-76.

Julklapp

Julklappen till den som redan har allt! ”Sjuhundrabygden Årsskrift 2017” Trevlig och intressant läsning, vare sig du är uppväxt i bygden eller nyinflyttad. Boken kostar 125 kronor, den kan köpas i flera butiker i Rimbo och genom Hembygdsföreningarna i Fasterna, Rimbo och Rö, Föreningen för Finstas Forntid och Framtid samt Föreningen Sjuhundraleden

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter