Oxelösunds hembygdsförening på Facebook

Sociala mfaceboook_f-150x150edia, så här fungerar det.

Oxelösunds Hembygdsförening har tre s.k. sidor på det sociala nätverket Facebook. Här informerar vi om kommande arrangemang så att medlemmar som är Facebook-användare enkelt kan bjuda in sina Facebook-vänner till våra aktiviteter.

Sidorna på Facebook

 • Profilsidan Oxelösunds Hembygdsförening:
  Information och händelser som gäller hela föreningen.
 • Platssidan Lotsarkivet:
  Evenemang
  och forskning om lokal historia som är relaterat till Gamla Oxelösund och Kulturstigen
 • Platssidan Mästerlotsens skärgårdsrum:
  Evenemang och
  uthyrning för möten, konferenser, dop, bröllop och minnesstunder.

Även den som inte har ett Facebook-konto kan läsa vad som står på respektive sida. Vill man däremot t.ex. kommentera ett inlägg behöver man ha ett konto och logga in.

Gilla oss på Facebook
För att kommentera inlägg på Facebook, skriva inlägg på våra sidor m.m. behöver man ha ett Facebook-konto och tillhöra dem som följer sidan, dvs. ha tryckt på Gilla-knappen (”Like” för den som använder engelsk version).
Ett sätt att göra detta är att följa respektive länk ovan och trycka på Gilla. (Förutsatt att man har ett konto.)
Ett annat sätt att att knyta an till profilsidan Oxelösunds Hembygdsförening är att klicka på Gilla-knappen i högermarginalen här på vår hemsida. Är man påloggad på Facebook så läggs ens namn automagiskt till på listan över dem som följer sidan, i annat fall visas en ruta där man antingen ombeds logga på eller skapa sig ett konto. På profilsidan finns sedan länkar till respektive platssida.
Facebook eller Hemsidan?
Observera att Facebook-sidan på intet vis ersätter vår hemsida. Vi drar dock nytta av Facebooks nyhetsfunktioner och visar inläggen på profilsidan Oxelösunds Hembygdsförening

Gilla oss mer – bli medlem
Gillar du oss så mycket att du vill stödja vår verksamhet är du varmt välkommen att bli medlem i Oxelösunds Hembygdsförening.