Bli medlem

Genom ett medlemskap stödjer du vår verksamhet och hjälper oss att hålla Gammelstan tillgänglig för framtida besökare. Föreningen har öppet medlemskap och välkomnar alla som medlemmar. Du behöver inte vara boende i Ore, det räcker med att du är intresserad av vår verksamhet.

Årsavgiften är 150 kr för vuxna och 25 kr för barn och ungdom (upp till och med 20 år). Avgiften kan betalas vid föreningens olika arrangemang, till Bankgiro: 5758-8956 eller med Swish till 1231378850. Glöm inte att ange namn, adress och e-postadress.

I vår hembygdsförening finns många arbetsuppgifter som kräver mångas engagemang med olika kunnande och intressen. Det handlar om att medverka i olika aktiviteter med att visa upp olika hantverkstekniker eller hjälpa till med servering och städning. Eller att guida på Gammelstan, medverka i vårdandet av byggnader och samlingar samt i yttre skötsel såsom slåtter och krattning. All slags kunnande är välkommet. Vill du delta mer aktivt så skulle det glädja oss mycket.

Vi har några arbetsgrupper som redan är igång. Där ingår ledamöter från styrelsen och andra medlemmar men det finns plats för flera i följande arbetsgrupper:

  •     Olsmässan
  •     Midsommarfirande
  •     Arbetsdagen i Oreveckan
  •     Yttre skötsel och vaktmästeri i Gammelstan och Finn Arnes hus


Vi kommer också att starta följande arbetsgrupper under året:

  •     Guidning
  •     Marknadsföring – utveckla besöksmål

 

Har du tid och lust att engagera dig ?

 

 
 
Image

 

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]