Säsongsavslutning 2018 – onsdag 5 september

Norrbo hembygdsförening vill från djupet av hjärtat tacka alla som har varit med och gjort sommaren 2018 till en lång kavalkad av härlig musik och fest på ”gården med det vackraste läget”!

Vi bjuder därför MEDLEMMAR, FUNKTIONÄRER, SPELMÄN/SÅNGARE OCH ARTISTER på sedvanlig säsongsavslutning med suring alt. tacos alt. veg. tacos, onsdag 5/9 kl. 18.30. Föreningen står för mat och lättdryck om du anmäler hur många som vill komma och vad ni önskar äta av det jag nämnde.

Det är fritt fram att ta med sig sitt instrument och underhålla i samband med denna traditionsenliga fest. ”Folkes folk”, ett spelmanslag med nyblivna spelmän kommer att köra några låtar och det vore förstås jättekul om nån mer vill bidra. Men det är absolut inget krav, man är hur som helst välkommen 

Anmälan senast lördag 1/9!

Varma hälsningar
/Bodil, ordf. Norrbo hembygdsförening

PS: Bli medlem genom att sätta in 100 kr på BG 5115-6552, uppge ”Medlemsavgift 2018” och namn. Detta är till stort stöd för oss bl.a. då vi söker bidrag och redovisar vår verksamhet i andra sammanhang.