Kvällsstämma 29 augusti

Dubbla dragspel och trippla trumpeter – vi har kommit fram till den sista kvällsstämman på Norrbo hembygdsgård år 2018. Alla hälsas hjärtinnerligt välkomna, stamgäster som förstagångsbesökare!
 
Förutom gott fika och en vacker naturmiljö så är musiken det som knyter samman dessa tillställningar. Basen i våra kvällsstämmor utgörs av spelmän som kommer från olika håll för att spela gamla och nya låtar tillsammans. Därutöver har vi erbjudit ett varierat och uppskattat konsertprogram med sång och musik från olika delar av vårt land och världen.
 
Sist (men såklart inte minst) att framträda på logen, denna finalonsdag 29 augusti, blir Christer Sundh som flera av er känner igen sen tidigare. Han har bott i Norrhoga (Näsviken) fram till 2015, då det blev flytt till Huaröd i Skåne. Det har alltid varit mycket musik i Christers liv. Han har verkat inom många genrer och konstellationer, och bland annat har han musicerat mycket med Norrbos Arne Holmberg, gjort revy i Norrbo och spelat krogshower och teater. Men alltid har Christer haft en förkärlek till visan. Denna kvällsstämma kommer vi därför få höra Christer framföra visor av bl.a. Taube, Adolphson och Ruben Nilsson.
 
Gården öppnar 18.30. Fritt inträde.
Konserten är 19.30-20.15 ca. Fritt inträde, valfritt utträde i hatten.
Swish eller kontanter.
Vi ses <3