Kvällsstämma 15 augusti

Men nu på onsdag, gott folk, är det dags att ni tar på era hattar och cowboystövlar och kommer till Norrbo hembygdsgård på kvällsstämman! Med bara tre kvällar kvar för säsongen har vi den stora glädjen att denna gång få presentera Emma och Anna Svensson, två systrar från Hälsingeskogarna, vilka ska bjuda oss på skön stämsång med countrysound på minikonserten på logen kl. 19.30 – ca 20.15. Som vanligt, fri entré, valfritt utträde i (cowboy-)hatten! Tag plats så kör vi!

Redan kl. 18.30 öppnar vi stora famnen för er besökare – spelmän som åhörare. Då sprider sig de mer eller mindre bekanta spelmanstongångarna över kullarna, alltmedan granarna speglar sig och solen glittrar i Dellens vågor. (Förra veckan stoltserade vi med tidernas åskväder och blixtnedslag på parkeringen, det verkar vi enligt prognosen slippa den här gången..!)

Gårdens flitiga servicegrupp har varit och inhandlat diverse specerier, socknens damer har bakat sötsaker, i grannsocknen Forsa har ostkaka ystats (eller vad säger man??) och i Delsbo har man rökt och saltat fram amerikafläsk till kolbullarna (som vi förhoppningsvis kan steka i möra!). Vår nyanställde ”gårdstomte” donar med allt från högt till lågt till vår stora glädje. Serveringspersonalen är laddad. Spelmännen har hartsat sina stråkar och pumpat sina bälgar. Allt är redo för en finfin kväll – bara just DU också kommer!

Onsdag 15 augusti
Endast tre kvällsstämmor kvar 2018
Fri entré till gården
Swish eller kontanter

Varmt välkomna