Kvällsstämma 8 augusti

Fyra härliga onsdagskvällsstämmor har vi kvar på Norrbo hembygdsgård innan det är dags för hösten att göra entré. Nu på onsdag den 8 augusti hoppas vi att riktigt många spelmän från bygderna är ordentligt uppvärmda efter sommarens alla stämmor och kommer till ”gården med det vackraste läget” och river av sina nya och gamla favoriter till åhörarnas förtjusning 

Vi bullar som vanligt upp med mumsigheter i serveringen, och även denna kväll bjuds ni på en finfin minikonsert på logen. Två härliga musikprofiler ska då sammanstråla och sjunga visor ur den svenska visskattens stora skafferi. EMMA HÄRDELIN och ARNE HOLMBERG blandar Allan Edvall, Evert Taube och Dan Andersson med folkvisor och egenkomponerat.

Gården öppnar 18.30.
Minikonserten är 19.30-20.15.
Fri entré till hela gården, valfritt utträde i hatten från logen.
Swish och kontanter funkar.
Det blir perfekt väder enligt innevarande prognos.

Varmt välkomna!

    

(Foto på Emma: Karin Adolfsson)