Kvällsstämma onsdag 25 juli

Onsdag 25 juli kl 18.30……ja då drar den traditionsenliga kvällsstämman igång igen på Norrbo hembygdsgård. Varje onsdagskväll i juni, juli och augusti samlas spelmän här för att spela, åhörare för att lyssna och fika-/pratsugna för att mumsa på nåt gott. Det blir inga kolbullar p.g.a. torkan men det finns mycket annat att välja på, som hembakt fika, mackor, glass och ostkaka från Johanna Hildingsson i Forsa.

Kl. 19.30 startar minikonserten på logen:

*************************
Vega & Nika – Blå koraler och slingriga polskor

Folkmusikduo med ett tätt och drivet samspel som tilltalar såväl inbitna folkmusiker som popsnören och barockmusikentusiaster.

Vega Nordkvist och Annika Hammer träffades under studier på Kungl. Musikhögskolan, och förenades i en vilja att sammanföra den vokala och instrumentala folkmusiktraditionen. Kvällens program har tonvikten på folkliga koraler, men vi kommer också att få höra andra slags sånger, och inte minst polskor från Vegas hemtrakt i Dalarna.

www.veganika.se

(Foto: Sophia Hogman Myrbacka)

*******************************************
Fritt inträde till hela gården – valfritt utträde i hatten från minikonserten.

Swish eller kontanter!

Varmt välkomna till ”gården med det vackraste läget”!