Kvällsstämma 11 juli

Hej! Vi vill börja med att tacka alla som var med och gjorde NORRBOSTÄMMAN 2018 till ett så lyckat och välbesökt evenemang <3 Fantstiskt väder, finfina artister och spelmän, massor av glada besökare, spelmän, sångare, dräktklädda och härliga ungar! Så roligt!
 
Denna veckas begivenhet på Norrbo hembygdsgård, onsdag 11 juli från kl. 18.30, är den sedvanliga kvällsstämman (fri entré), med härligt buskspel, gofika, ljuvt natursceneri, gamla kulturbyggnader och ett finfint framträdande på vår trösk-/dansloge:
 
Låta Myttje bjuder på musik fylld av fart och romantik. Gruppen består av Eiwor Kjellberg (fiol), Karin Hjelm (dragspel) och O’tôrgs-Kaisa Abrahamsson (fiol),Håkan Lidén (fiol) och Per Jerfström (bas). Det blir egenkomponerad folkmusik, inspirerad av naturen, livshändelser, högtidsdagar o.s.v. Start kl. 19.30. Fri entré – valfritt utträde i hatten!
Swish eller kontanter
Varmt välkomna!
 
(Foto: Mats-Åke Hall)