Kvällsstämma 4 juli

Nu har Delsbo haft en kalasfin vecka, som avrundades med en härlig spelmansstämma! Denna vecka är ”Norrbos vecka” och vi laddar nu på för kvällsstämman onsdag 4 juli. Spelmän, sångare, fikasugna och kulturintresserade välkomnas till ”gården med det vackraste läget” för en stunds skön gemenskap i musikens tecken. Buskspelet pågår från 18.30 tills siste man går hem!
Denna kväll kliver vi ut ur danslogen och har minikonserten på stora scenen kl. 19.30-20.30. Ni kommer att bjudas på/få delta i en härlig allsångskonsert med Fredrik de Jounge från Nordic Song Festival, och han har med sig Heléne Tanzborn och Ann-Marie Backlund. Detta blir verkligen spännande och fint. Dessutom verkar vi få kanonväder 😀 Det finns en del bänkar att sitta på, eller ta med en egen stol/filt.

 

 

©Photographer Peter Knutson

Fri entré!
Swish eller kontanter i serveringen. Det finns kolbullar (om väder och vind tillåter), korv, glass, ostkaka, mackor och fikabröd.
Detta evenemang ingår i ”Musik vid Dellen”.
Varmt välkomna till Norrbo hembygdsgård!