Om oss

Mjölby Hembygdsförenings geografiska verksamhetsområde utgörs av Mjölby tätort. Föreningen är partipolitisk och religiöst obunden.

Mjölby Hembygdsförenings huvuduppgift är att förvalta, vårda och synliggöra de miljöer, föremål, bilder och dokument som finns i vår ägo.

Vi arbetar också kontinuerligt med att förändra och förnya våra utställningar. För detta har vi en arbetsgrupp som förbereder...

Läs mer >

Nyheter

Fotogruppen har avslutat höstterminen. Styrgruppen har nu minskat i antal då även sammankallande lämnar gruppen.

Gunnar Hillar avslutar också sitt arbete att katalogisera bilder. Så Hembygdsföreningen behöver nu nya personer till styrgruppen inklusive en som håller samman gruppen. Kom med förslag på personer som vill hoppa in. Varför inte föreslå dig...

Läs mer >

Vår förening har fått en ny plats i Mjölby köpcentrum, Gallerian. Nu hittar ni oss till vänster om rulltrappan mitt emot Dressman. 

Från den 19 oktober kan ni åter besöka Hembygdsförenings utställning i Mjölby Köpcentrum, Gallerian. Öppettider är torsdag, fredag  mellan 13 och 17 och lördag mellan kl. 11 och 15. Då kan ni också köpa Hembygdsföreningens Almanacka för 2024.

2023:an sålde slut ganska fort så häng på låset. 

Visa fler

Kontakta oss

 Norrgårdsgatan 15 595 41 MJÖLBY
 Norrgårdsgatan 15 595 41 MJÖLBY
 0760053061[email protected]

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]