Sidan uppdaterad 17-01-16

Tycker ni bilderna är otydliga – prova då att klicka på den så får ni en tydligare
variant. (Oftast i alla fall).

 

Styrelseprotokollen …….

…finns from januari att läsa under fliken Meddelanden från styrelsen.

Ny utställning på textilmuséet

En ny utställning kallad ”Från kolt till T-tröja – barnkläder från 1900-talet” kan ni se på textilmuséet från nu fram till sommaren. Det finns mycket annat intressant där också.

Se mer under fliken Textilmuséet för bokning.

Välkomna!

Minnesafton

Hembygdsföreningen inleder det nya året med en tillbakablick. Genom en bildkavalkad speglas ett urval av miljöer, dramatiska händelser, personliga profiler, historia och historier från 1950-talet till 1990.
Maj Jacobsson, tidigare lokalredaktör på Eskilstuna-Kuriren, har tagit de flesta bilderna. De kommenteras av sonen Leif, känd profil på vår ort med goda kunskaper om bygden och dess historia. Du som bott här länge kommer säkert att känna igen en hel del, medan du som är yngre eller bott lite kortare tid på orten, bjuds på nya kunskaper och spännande »aha-upplevelser«.
Välkomna till en kväll då vi försöker uppfylla vår devis: Att idag förmedla igår till imorgon! Under kvällen bjuds på förfriskningar.
Fritt inträde för medlemmar i Hembygdsföreningen. Icke medlem: 40 kronor. (Alternativt löser du medlemsavgift.)  
Styrelsen Malmköpingsortens Hembygdsförening
PS: Årsmöte i Stadshuset söndag 26 mars 2017.
Välkommen!

Bidrag till hemsidan..

saknas. Jag skulle gärna lägga ut mer, men har inget själv. Har du något att visa upp så skicka det till mig på adress [email protected]
Hälsningar redaktören