Nyheter

Lördag den 4 maj är det städdag på Hembygdsgården, såväl ute som inne. Vill Du vara med och hjälpa till så samlas vi där från klockan 10.


Hembygdsföreningens årsmöte 2024 Gick av stapeln i Stadshuset den 24 mars och uppskattningsvis deltog ca 90 personer och Malmabygdens spelmanslag inledde mötet med fem folkmusiklåtar på sedvanligt sätt.

Till mötesordförande valdes Leif Jacobsson och Yvonne Carlén-Palm valdes till sekreterare.

Årsmötet valde följande personer till föreningens styrelse för 2024:
Åsa Lagergren Ordförande...

Läs mer >


Planeringen för Gammaldags Malmköpings Marknad är nu i full gång. Sista lördagen i maj hoppas vi på nytt fylla Malmköpings gator och torg med försäljare av hantverksprodukter och mathantverk.

Kontakta marknaden via e-post, [email protected] eller ring vår ”knallesamordnare” tel 070-257 94 47 för mer information.

Mer information under fliken Gammaldags Malmköpings...

Läs mer >

Om oss

Det område där vår förening verkar ligger mitt i Södermanland och består av de gamla socknarna Dunker och Lilla Malma med centralorten Malmköping. Föreningen bildades redan 1935 och fick då namnet Dunker-Malma-Malmköpings hembygdsförening. Senare har namnet ändrats till Malmköpingsortens hembygdsförening.

Aktiviteter

VÅRA BESÖKSMÅL

Hembygdsgården Malmköping

Alltid tillgängligt.

Besök hembygdsgården som ligger centralt i Malmköping. Ströva runt och titta på de gamla husen och upplev hur det var att bo i dem på 1700- och 1800-talet.

Om du har fika med, kan du äta den när du sitter på våra möbler vid scenen.

Vill du ha en guidning, tag kontakt...

Läs mer >