Medlemskap

Ludvika hembygdsförening bildades 1920 och har ca. 200 medlemmar. Medlemmar erhåller årligen vår tidning Marnäsposten.

Medlemskap
Vi behöver FLER MEDLEMMAR! Gammelgården är en oas för oss Ludvikabor. Här finns genuin miljö med bl a våra byggnadsminnesförklarade hus som ligger på ursprunglig plats (ej hitflyttade), djur sommartid, servering, örtagård och mycket mer! Vi behöver Ditt stöd, bli medlem och ännu hellre, hjälp till här ibland! Kontakta oss per telefon eller mail [email protected].

Medlem i Ludvika Hembygdsförening blir man genom att sätta in 225/250 kronor på föreningens bankgirokonto 527-5078. Avgiften är 250 kronor från och med 2019. För att bli medlem vill vi att du anger namn och adress och gärna e-postadress. Därmed kan vi sända kallelser och medlemstidningen till dig. Medlemskapet gäller för hela familjen. Vill du inte uppge adressen, tex om du har skyddad identitet, så kan du ange endast en e-postadress.

Föreningen hanterar medlemsuppgifterna enligt EU’s Dataskyddsförordning (GDPR) som gäller i Sverige från 25/5 2018. Medlemsuppgifterna används endast för att sända ut kallelser och övrig föreningsinformation.

Hitta aktivitet

Se alla aktiviteter