Vägvisarna

Det kanske bästa sättet att förstå områdets vackra natur och fantastiska historia är att anlita en egen guide – en vägvisare. Ett antal rundvandringar är redan planerade, men du är mycket välkommen att kontakta oss för visningar på andra tider. Varför inte gå en tur med arbetskamraterna? Samtidigt som ni får en bra rekreationsdag utomhus får ni också lära er mer om vår historia och natur. Vi visar området för små och stora grupper året om i alla väderförhållanden. Det finns ju inget dåligt väder utan bara dåliga kläder.

För mer information och bokning, kontakta Ulla-Britt Forsgren (013-15 00 91, 0702-92 52 69 alternativt [email protected]).

Hitta aktivitet
 • Frösådd och kultivering av ängsblommor
  Visa aktivitet

  I föreningen arbetar vi aktivt för att bidra till att utveckla blomfloran i Tinnerö eklandskap. Detta sker genom att fröså och vidarekultivera bl a gullvivor

  20 november 2017
 • Fågelholkar
  Visa aktivitet

  Vid olika tillfällen finns möjligheter att tillverka fågelholkar till skogsduvor, göktytor m fl arter. Planerad holkuppsättning 28 mars 10.00

  28 mars 2018
 • Vår på Fröberget
  Visa aktivitet

  Våren har kommit och det är dags för den årliga fagningen-lövräfsningen på torpet Fröberget. Föreningen bjuder på vårsoppa och fika!

  14 april 2018

Se alla aktiviteter