Vägvisarna

Det kanske bästa sättet att förstå områdets vackra natur och fantastiska historia är att anlita en egen guide – en vägvisare. Ett antal rundvandringar är redan planerade, men du är mycket välkommen att kontakta oss för visningar på andra tider. Varför inte gå en tur med arbetskamraterna? Samtidigt som ni får en bra rekreationsdag utomhus får ni också lära er mer om vår historia och natur. Vi visar området för små och stora grupper året om i alla väderförhållanden. Det finns ju inget dåligt väder utan bara dåliga kläder.

För mer information och bokning, kontakta Ulla-Britt Forsgren (013-15 00 91, 0702-92 52 69 alternativt [email protected]).

Hitta aktivitet
 • Fågelholkar
  Visa aktivitet

  Vid olika tillfällen finns möjligheter att tillverka fågelholkar till skogsduvor, göktytor m fl arter. Planerad holkuppsättning 28 mars 10.00

  28 mars 2018
 • Slåtterkväll på Fröberget
  Visa aktivitet

  Kom och var med på vår årliga slåtter på torpet Fröberget. Ta gärna med dig lie och räfsa. Det finns redskap att låna också. Vi bjuder på sill,och potatis!

  16 augusti 2018
 • Medlemskväll på Fröberget
  Visa aktivitet

  Passa på att träffa andra medlemmar och få information om aktuella aktiviteter. Vi kommer även att göra en del arbete i trädgården. Föreningen bjuder på fika.

  20 augusti 2018

Se alla aktiviteter