Om oss

Lilla sicklas vänner är en förening som vill bevara de stora natur- och kulturvärdena i och kring Lilla Sickla gård i Stockholms kommun. Vi vill också att fler barn och vuxna ska upptäcka Lilla Sickla.

Nyheter

Valborgsfirande på Lilla Sickla gärde 2014

Välkommen att fira in våren på Lilla Sickla gärde. Lilla sickla ligger ca 400 meter öster om Hammarbybacken. Barnen tänder valborgsbrasan kl 19.30 med små facklor. Vi tar med sångblad för den som vill delta i vår spontankör och sjunga in våren med traditionella vårsånger.

Barn från Kulturskolan Raketen säljer kaffe, saft och...

Läs mer >

Slyröjning i engelska parken söndag 7 april 2019

Välkommen till vårens slyröjning!

Vi röjer ihop till den traditionella valborgsbrasan. Söndag den 7 april är alla medlemmar och intresserade välkomna till lusthuset vid Lilla Sickla för att röja sly i engelska parken. Mindre asp och gran tas bort till förmån för hassel, lind och ek.

Samling kl 11 vid lusthuset, avslut vid  14-tiden.

Medtag...

Läs mer >

Årsmöte 28 maj 2018 vid lusthuset

Den 28 maj är alla medlemmar välkomna till årsmöte med Lilla sicklas vänner. Samling vid Lusthuset kl 18.00 där vi har en lite picknic om vädret tillåter. Dagordning och årsmöteshandlingar finns att få på plats eller innan på begäran. Motioner kan skickas till ordföranden eller till någon styrelsemedlem.

Valberedningen representeras av...

Läs mer >

Visa fler