Om oss

Lilla sicklas vänner är en förening som vill bevara de stora natur- och kulturvärdena i och kring Lilla Sickla gård i Stockholms kommun. Vi vill också att fler barn och vuxna ska upptäcka Lilla Sickla.

Nyheter

Årsmöte 27maj 2020 vid lusthuset

Den 27 maj är alla medlemmar välkomna till årsmöte med Lilla sicklas vänner. Samling vid Lusthuset kl 18.00 där vi har en lite distanserad picknic om vädret tillåter. Dagordning och årsmöteshandlingar finns att få på plats eller innan på begäran. På dagordningen finns ett förslag om att lägga ned föreningen i...

Läs mer >

Valborgsfirande på Lilla Sickla gärde 2014

Välkommen att fira in våren på Lilla Sickla gärde. Lilla sickla ligger ca 400 meter öster om Hammarbybacken. Barnen tänder valborgsbrasan kl 19.30 med små facklor. Vi tar med sångblad för den som vill delta i vår spontankör och sjunga in våren med traditionella vårsånger.

Barn från Kulturskolan Raketen säljer kaffe, saft och...

Läs mer >

Valborgsfirande på Lilla Sickla 2019

Välkommen att fira in våren på Lilla Sickla gärde. Lilla sickla ligger ca 400 meter öster om Hammarbybacken. Barnen tänder valborgsbrasan kl 19.30 med små facklor. Från kl 19.00 finns fikaförsäljning och möjlighet att lyssna på talet till våren.

Sofiakören sjunger in våren samtidigt som elden tänds. Vi tar med sångblad...

Läs mer >

Visa fler