Aktiviteter

Inställd verksamhet

26 March 2020

Med anledning  av coronavirusets utbredning i Sverige följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ställer in alla aktiviteter tillsvidare. Närmaste arrangemang är Nationaldagsfirande, Midsommarfirande och  Våffelcaféer som alltså ej blir av. I början av augusti kommer nytt ställningstagande att ske inför hösten men vi vet redan idag att det ej blir någon...

Läs mer >

Lena Bergstena Hembygdsförening

Plats:

Börjar: 26 March 2020 10:00

Slutar: 31 August 2020 10:00

Visa fler aktiviteter

Nyheter

Årsmöte i Lena-Bergstena hembygdsförening

Ordförande Göran Litzell hälsade en stor skara medlemmar välkomna till årsmötet i Lena församlingshem den 11 mars. Verksamhetsberättelsen visade på ännu ett aktivt år. Som vanligt är det kolmilans tändning och midsommarfirandet som drar den största publiken men utöver detta finns det ett rikt utbud av olika aktiviteter under alla...

Läs mer >

PROGRAM 2020

Nu kommer snart programmet för 2020 att finnas i allas brevlådor som bor i Lena och Bergstena. Hoppas ni finner något så intressant att ni har lust att komma och vara med i gemenskapen.

Programmet finns att läsa under "Program 2020" i menyn eller klicka här Program 2020.doc.

Välkomna!

Tomten var här

Ja, till barnens förtjusning fanns tomten i kolarkojan även detta år. Många barn kom med sina önskelistor. Tomten lovade tala med sina tomtenissar och förhoppningsvis kommer de tillbaks till julafton. En liten godispåse delade han däremot ut till barnen med en gång.

Julmarknaden blev mycket välbesökt. Utomhus kunde man värma sig...

Läs mer >

Fina vinster på köksspisen.
Visa fler

Om oss

Lena-Bergstena hembygdsförening bildades 1981 för att värna om och vårda hembygdens miljö och dess kulturarv och föra detta vidare till kommande generationer. Föreningen vill nå detta syfte bl a genom att organisera torpvandringar, studiecirklar, föredrag och annat som kan öka kunskapen om bygden, dess natur och historia.

Hembygdsparken vid Lena hed är...

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]