Om oss

Välkomna till Kvidinge sockens Hembygdsförening. Vi har två museer samt Torsdagskvällar i Hembygdshallen.

Föreningen bildades den 23 mars 1952 och den första uppgiften för den nya föreningen var att ta hand om och förvara de äldre föremål som kvidingeborna ville skänka till föreningen. Det var samma år som...

Läs mer >

Nyheter

Torsdagskvällarna

Nu startar torsdagskvällarna i Kvidinge Hembygdshall igen efter uppehållet under pandemin. Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och hoppas att höstens program går att genomföra. Varmt Välkomna! Se även kommande information på vår Facebook-sida: "Kvidinge Hembygdsförenings Torsdagskvällar".  

 

Kvidinge/Qvidinge med omnejd.


Välkommen att besöka vår nystartade Facebook-grupp. Här visas det gamla bilder från Kvidinge, Kvidinge by, Västra Sönnarslöv, Maglaby, Kärreberga, Rörspjäll, Kärrarp, Tranarp, Sånna och Tomarp.

Kvidinge/Qvidinge med omnejd.

 

I samarbete med Elon Kapitalvarucenter

Vi har ett nytt samarbete med Elon Kapitalvarucenter och kan nu erbjuda våra medlemmar 12% rabatt på en valfri produkt och 15% rabatt på komplett kök, gäller endast på ordinarie pris och får ej kombineras med andra erbjudande.

Erbjudandet gäller i  följande butiker:

  • Florettgatan 20, 254 67 Helsingborg
  • Hälsovägen...

Läs mer >

Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Konsert "I vintertid".

December 8, 2021, 7:30 PM - December 8, 2021, 9:00 PM

Julkonsert i Kvidinge kyrka den 8 december kl 19.30. Anders Berglund, Emmi Christensson och Henrik Svarfvar gästar med sitt program "I vintertid".  2019 gjorde de ett mycket uppskattat framträdande i vår kyrka och det är väldigt glädjande att de återkommer till Kvidinge. 
Varmt välkomna!

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]