Hvar 14:e dag i Kullabygden!

Hösten har kommit, och med den vår uppskattade föreläsningsserie ”Hvar 14:e dag”.

Först ut var Christer Paulsson och Christer Elfversson i Mölle, som på en uppskattad och välbesökt föreläsning på Pensionat Strandgården i Mölle berättade om turismen och om kända och okända Mölle-profiler under rubriken ”Skimmer över Mölle”.

Nästa föredrag är på måndag 29/10 i småskolan i Fjälastorp, där Torbjörn Gerward ska berätta om sin skoltid under rubriken ”Till skolan gick jag så glad i hågen”, och där det också kommer att visas filmen om Fjälastorps småskola.

Tredje och sista föredraget inträffar måndagen den 12/11 i Cirkusmuseet i Ingelsträde, där Max Carling ska berätta om lindansare, cirkusmänniskor och andra original som utgått från det gamla Höganäs. Här är rubriken ”Full cirkus i Höganäs”.

Alla föreläsningarna börjar kl 19.00 och kostar i inträde för medlemmar i Kullens hembygdsförening 50:-. För icke-medlemmar kostar det 100:-, men möjlighet finns att lösa medlemskort på plats. Biljetter beställs på: [email protected]

Varmt välkomna!