Dags för årsrapportering

Årsrapportering av era föreningars medlemsantal sker på sedvanligt vis även detta år som senast den 15 februari, dvs:

 

  • Ni i regionförbunden säkerställer att ni har rätt kontaktuppgifter till era föreningar och vid behov uppdaterar ni uppgifterna i medlemsregistret: http://medlem.hembygd.se/.

 

  • Ni i regionförbunden frågar era föreningar om antal medlemmar och uppdaterar dessa uppgifter på er sida i medlemsregistret. Passa gärna på att påminna dem om att de själva styr vilka som ska få tidningen Bygd och Natur. Be dem kontakta mig om de förlagt/glömt inloggningsuppgifterna för detta.

 

  • När ni är färdiga meddelar ni mig på riksförbundet på mejl: [email protected] eller på telefon: 08-441 54 87.

 

  • Datum som vi behöver ha in dessa uppgifter är som vanligt senast den 15 februari, men ju tidigare vi får dem desto gladare blir vi. Vi vet att det kan vara svårt att få in alla uppgifter men vi hoppas att ni alla gör ert bästa och meddela mig om ni behöver stöd/hjälp på något sätt, ring eller mejla mig även om ni har några frågor eller funderingar kring medlemsrapporteringen.

 

  • Den viktigaste anledningen till vikten av att hålla datumet den 15 februari är att det är denna siffra som styr de regionala förbundens ombudsantal på SHF:s riksstämma.

 

  • Glöm heller inte att informera/påminna föreningar som påverkas om riksstämmobeslutet som togs gällande minimumavgiften på 500kr. Det gäller ju bara föreningar som har ett medlemsantal färre än 39 personer.

 

Vill du läsa mer om medlemskapet kan du göra det här:  www.hembygd.se/medlemskap.

 

Hör av dig om något är oklart!

 

Med vänlig hälsning,

Susanne Salomonsson

Kommunikatör/ Samordnare

 

Sveriges Hembygdsförbund

08-441 54 87 (direkt)

08-34 55 11 (vx)

www.hembygd.se | www.bygdeband.se | Facebook  


Editerad av: Åsa Sunefors Wallin (2019-12-11 08:57:53)

Kontakta oss

 c/o Kjell Gustafsson, Norra Åreda, Ängagärdet 4, 35592 Växjö
 - 070-5861165[email protected]