Information i dessa Coronatider

Vid denna tid på året brukar det finnas ett medlemsblad för maj-aug, dock inte i år. Vi medlemmar är förväntansfulla inför framtiden och chans att göra insatser av olika slag på Jamtli.Men i år är det annorlunda och våra träffar ställs in. Vi får lagra energi tills det blir möjligt att träffas och vara aktiva.

Lite info:

Jamtli har öppet fre-sön kl 11-17 tills vidare .Nationaldagen, midsommarafton och alla pensionärers dag, är inställda. Historieland oklart ännu.

Matutställningen är under färdigställande – invigning troligen fredag 15 maj.

Jamtli Kafé har kaffeförsäljning i en av bodarna på torget, om vädret tillåter, fre-sön kl 11.30 – 14.30.Så tag gärna en promenad, titta på djuren och deras ungar, och fika.

För den som vill berätta om sina erfarenheter under coronatider – tag chansen och delta i Jamtlis etnologiska samtidsdokumentation.I framtiden kommer man att forska på det materialet och förundra sig över vad som hände.Precis som vi nu försöker förstår vad som hände för 100 år sedan – under spanska sjukan.Använd denna adress för att hitta info. Erfarenheter under coronatider


Editerad av: Agneta Johansson (2020-05-29 08:44:21)