"Det finns inga omöjliga drömmar." Ingen trodde väl på allvar att ett lekstugeprojekt på Haraberget - utifrån ett boningshus i Herrljunga byggt för mer än 100 år sedan - skulle bli en realitet? Men drömmar slår in när vilja, engagemang och kunniga hantverkare är i samklang med varandra. Nu står Svanteborg redo för invigning - självklart görs det under "Barnens söndag" - den 4 augusti, kl. 15:00.

Fotona visar lekstugan och huset som vår byggherre och vi andra inspirerats av. Lekstugan är ett genuint hantverk/handarbete, varje detalj är specialutformat så långt ögat når.

Tittar vi noga så märker vi att huset saknar skorsten, Kikar vi in genom fönstret så märker vi att inredningen saknas, och tittar vi en gång till så noterar vi att staketet runt huset och den lilla trädgården ännu inte är klar. Här hoppas vi på att många barn kommer och hjälper oss med finishen och gör en massa fina teckningar om hur Svanteborg skulle kunna se ut helt klar...Tag med era barn, barnasinnet och kom och hjälp oss rita!

Image

 

Image

 

 


Editerad av: Monica Nyvaller (2019-07-31 09:30:34)