Om oss

Hej och välkommen till vår hembygdsförening.

Hembygdsföreningen Gamla Urshult har idag över 200 medlemmar. Vi ger ut Urshultskrönika varje år sedan 1940 och vi driver ett föreningsbibliotek i Sockenstugan mitt emot Urshults kyrka, där vi också har ett sockenmuseum. På naturreservatet Lunnabacken har vi vår hembygdsgård och har våra...

Läs mer >

Nyheter

Nu finns en film från Sjölanderstämman 2023.

Klicka här för att se filmen.

 

Brasafton på Lunnabacken. Söndagen den 17 september kl. 19,00. Björn Gidstam medverkar.

Klicka här för att läsa hela inbjudan.

Nu finns bilder från sommarens aktiviteter. Sök i menyn under bildarkiv.

Visa fler

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]