Späckad höst med Heimbygda!

Så drar så sakteliga sommarens färger sig undan för att ge plats för höstens fyrverkeri, och Heimbygda laddar för en spännande höst med många möten.  

Det senaste året har Heimbygda jobbat intensivt med att förändra och utveckla den egna organisationen för att bli ett starkare regionalt förbund, där ett av de prioriterade områdena är ökad medlemskontakt. Vi inleder därför hösten med en workshopdag den 7 september på Arkivet i Östersund, på temat "Kulturarv- vad är det egentligen och hur gör vi det levande?". Årets stora medlemsinsats blir sedan våra rådslag i alla kommuner, dit alla medlemmar och intresserade är välkomna för att tillsammans diskutera vilka frågor och behov vi som rörelse står inför idag. Resultatet av dessa kommer att ligga till grund för Heimbygdas fortsatta medlemsarbete, men också sammanställas och skickas in till den revideringsprocess som pågår av regionens högsta offentliga styrdokument, den regionala utvecklingsstrategin. Mer information om plats och tid för rådslagen kommer inom kort via mailutsick och på vår hemsida och facebook-sida, så följs oss där om du vill veta mer eller maila [email protected] 

Vi håller som vanligt också Höstmöte. I år blir det den 19 oktober på Rödön, Krokoms kommun.  

Ni hittar mer information om de olika träffarna i vårt nyhetsbrev som finns här

Med detta sagt och förmedlat, ÄNTLIGEN ÄR HÖSTEN HÄR och vi hoppas att vi ses, antingen på rådslag, workshop eller höstmöte!


Editerad av: Kristina Ernehed (2019-08-27 16:47:08)