Rådslag i Strömsunds kommun

11 November 2019

Heimbygda och Ström hembygdsförening bjuder in till rådslag i Strömsunds kommun!

Vad behövs för vår lokala utveckling, för att stärka och utveckla det ideella arbetet och civilsamhället och vilken roll bör kulturarvet och hembygdsrörelsen ha i det? Det och mycket mer är du varmt välkommen att diskutera när Heimbygda håller rådslag i höst. Det blir en kväll med diskussioner, gruppsamtal och såklart fika! Varmt välkommen!

OBS: Träffen är öppen för alla intresserade men föranmälan krävs, så att vi vet hur mycket fika som ska ordnas! Anmäl dig antingen här eller till [email protected]

Kvällen inleds med en matig macka 18.00, själva rådslaget börjar 18.30 med fikapaus runt 20.00.

Bakgrund:
Under hösten genomför Heimbygda rådslag i länets alla kommuner för att samla inspel kring vad som krävs för en hållbar utveckling, lokalt som regionalt. Rådslagen är ett av projekten som genomförs under arbetet med att revidera den regionala utvecklingsstrategin, vårt högsta politiska styrdokument (mer info finns på hemsidan för Region Jämtland Härjedalen)
Med anledning av detta genomförs en rad workshops och träffar runt om i länet, där Heimbygdas fokus är att samla in perspektiven från hembygdsrörelsen och civilsamhället.

Detta projekt finansieras av Region Jämtland Härjedalen


Editerad av: Kristina Ernehed (2019-10-01 08:43:21)

Heimbygda

Plats: Folkets hus, Strömsund

Börjar: 11 November 2019 18.00

Slutar: 11 November 2019 21.00