Välkommen till Hedemora gammelgård!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktig information!

I och med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) får foton vi redan har och de som vi kommer ta framöver som innehåller identifierbara personer enbart publiceras med samtycke av de/n avbildade eller om bilden är av ”allmänt intresse”. Det senare är dock inte prövat rättsligt, men är avsett för t.ex. evenemang med folkmassor eller när någon gör ett framträdande på scenen.
Vi ber dig nu att titta på bilderna på hemsidan och våra sociala medier för att se om du är med på någon bild så att du kan ta ställning till om bilden får vara kvar. Alla andra bilder blir vi tvungna att radera för att inte åka på böter. 
Det vi behöver ha är följande:
1a) Jag godkänner att bilder som redan är tagna på mig får vara kvar (ja/nej):
1b) Jag önskar att följande bild/er (helst med länk) tas bort:
2) Jag godkänner att bilder på mig får sparas och publiceras i framtiden, med möjlighet att få dem borttagna (ja/nej):
Svaret skickas till gammelgarden.hedemora[snabel-a]gmail.com
Länkar

 

Hedemora gammelgård, invigd 1915, ligger på Badelundaåsens sluttning mot sjön Hönsan i Hedemora, Dalarnas äldsta stad.

Bli gärna medlem i föreningen Hedemora Gammelgård. Medlemsavgift för enskild medlem är 150 kr, familj 300 kr, att betalas in på Bankgiro-nr 5132-0158. Ange namn, adress och e-post.

Läs mer om gammelgården på Wikipedia, den fria encyklopedin.

På den fria bilddatabasen Wikimedia Commons finns ett flertal bilder, som är gratis att använda, mot att fotograf och licens nämns.

Som flera besökare noterat har Hedemora Gammelgård bytt tak på storstugan. Det har varit möjligt med bidrag från Europeiska jordbruksfonden och Hedemora kommun. Storstugan är föreningens huvudbyggnad och taket var i dåligt skick. Nu är det fixat och Gammelgården kommer  även i fortsättningen att vara en mötesplats för Hedemorabor och besökare.

EU-flagga+Europeiska jordbruksfonden

Facebook

Twitter

Mail

gammelgarden.hedemora[snabel-a]gmail.com

 

 

 

 

 

 

Hitta aktivitet

Se alla aktiviteter