Måndagen den 27 mars 2023 kl 18.30 i Byastugan i Lilla Harrie

Alla medlemmar hälsas välkomna!
Anmälan till årsmötet görs via e-post till [email protected] eller via SMS till Britten Erlandsson Tel. 0723 076085, senast 22 mars.

Föreningen bjuder på kaffe/te, en fralla och kaka. Vi kommer även att ha försäljning...

Läs mer >

Nu har vi påbörjat resan mot vårt nya museum. Vi har fått ett muntligt besked av kommunen på att vi ska få lokaler i Annelundsskolan när nuvarande verksamhet flyttar ca 2025.

Vad är du intresserad av? 

Vi har redan några arbetsgrupper; textil, böcker och slaget vid Lund utöver skolmuseet.
Om du...

Läs mer >

Nu finns hembygdsföreningens och fotoklubbens nya almanacka för 2023 med bilder från gamla Kävlinge.Almanackan kommer att säljas på julmarknaden den 3 december.Kalendern kommer även att säljas av Harjager hembygdsförening, Kävlinge fotoklubb, Radio Nilsson och Furumacken. Almanackan går även att beställa via e-post: [email protected] Ange namn och antal.Priset är 149 kr...

Läs mer >

Visa fler

Om oss

 

Harjagers Härads Fornminnes- och Hembygdsförening har ca 400 medlemmar.

Vi förvaltar och vårdar skolmuseet och väderkvarnen i Löddeköpinge, den gamla vattenkvarnen i Allarp och hembygdsmuseet med det relativt nybyggda Brygghuset i Kävlinge.

Hembygdsföreningen har som sin uppgift att bevara och värna om vår bygds kulturskatter. Bygden omfattar 15 socknar: Barsebäck, Hofterup, Löddeköpinge,...

Läs mer >

Aktiviteter