Ljusstöpning för hembygdsföreningens medlemmar lördag den 12 november. vi kommer att ses även på söndagen för de som vill. Information och anmälan till Birgitta Olsson 0702 93 22 18.

Nu finns hembygdsföreningens och fotoklubbens nya almanacka för 2023 med bilder från gamla Kävlinge.Almanackan kommer att säljas på julmarknaden den 3 december.Kalendern kommer även att säljas av Harjager hembygdsförening, Kävlinge fotoklubb, Radio Nilsson och Furumacken. Almanackan går även att beställa via e-post: [email protected] Ange namn och antal.Priset är 149 kr...

Läs mer >

Lördagen 3:e december 2022 kl 16.00 hälsas ni välkomna till en julkonsert i Kävlinge gamla kyrka. Konserten är ett samarrangemang mellan Harjagers härads Fornminnes- och hembygdsförening och Kävlinge församling.

Flera generationer av spelmän i Malmö Spelmanslag framför de stämningsfulla adventpsalmerna på fiol och nyckelharpa. Riksspelman Ola Larsson leder julmusiken.

Välkomna!

Visa fler

Om oss

 

Harjagers Härads Fornminnes- och Hembygdsförening har ca 400 medlemmar.

Vi förvaltar och vårdar skolmuseet och väderkvarnen i Löddeköpinge, den gamla vattenkvarnen i Allarp och hembygdsmuseet med det relativt nybyggda Brygghuset i Kävlinge.

Hembygdsföreningen har som sin uppgift att bevara och värna om vår bygds kulturskatter. Bygden omfattar 15 socknar: Barsebäck, Hofterup, Löddeköpinge,...

Läs mer >

Aktiviteter