Nu är det dags igen!

Efter en varm och skön sommar lägger sig augustimörkret och påminner oss om att hösten närmar sig.

Ur höstens program
Vi startar med en tur till Årsta holmar dit man fortfarande kan ta sig med båt. Det är en kuperad terräng så  oömma kläder och rejäla skor behövs nog.

Som vi meddelat tidigare hade vi tänkt göra en Konsten i Hägersten III med västertorpskonst. Under mellantiden har vi fått veta att en sådan skrift redan finns så vi avstår. Men vi satsar på en intressant förläsning om Västertorpskonsten och dess upphovsmän. Vi gör också en utställning. Välkomna till Axelsberg den 8 och 9 september.

Aspudden i bild och text, studiecirklen vi planerade, kom tyvärr inte igång i våras. Men Uri Glück, vår cirkelledare, ställer upp i höst igen och vi hoppas att vi kan genomföra den nu.

Vi samarbetar också med Brännkyrka hembygdsförening som anordnar en grundläggande IT-kurs i samarbete med studieförbundet Sensus.

Det händer i Hägersten
Planerna på byggande på Lövholmen vid Liljeholmen tycks ha avancerat. Det kommer att bli en hel stadsdel på området där bl.a. den gamla Beckersfabriken stod. För att få veta mer och komma med synpunkter planerar vi en informationsträff under hösten. Gå in på vår hemsida – där kommer information så snabbt vi vet mer.

Vi finns på nätet
Hjälp oss att hålla vår Facebooksida levande genom att bidra med inlägg och bilder! Besök också vår hemsida för att bli informerad om de senaste händelserna.

Birgitta Biesheuvel

 

Hitta aktivitet

Se alla aktiviteter