Vi söker folk som gillar att bjuda på mat!

Hagbydagen (12 augusti) ska i år vara på temat ”matkultur” och Hembygdsföreningen behöver din hjälp för att göra det till ett roligt evenemang! Tanken med dagen är att sprida just matkultur – som kan vara vad som helst. Italienskt? Vegankultur? Indisk? Från grannsocknen? Norrländsk? Historiska rätter? Du bestämmer.

För att göra det vill vi dels bjuda på mat och dels berätta om mat för besökarna. Och det är här du kommer in i bilden. Vi hoppas att massor av folk med anknytning till Hagby med kringområden kommer att laga smakportioner av något de själva vill bjuda på. Hembygdsföreningen står för råvarukostnader och arrangemanget kring dagen, och du står för lagandet, medtagandet och serverandet.

Vi behöver få höra av dig senast den 25 juli om du ska vara med. Om du tycker att det här låter det allra lilla minsta roligt, så gå till den här webbsidan (https://www.hembygd.se/hagby/hagbydagen-2018-deltagare-och-mat/),  där vi beskriver det hela mer ingående.

Du kan också höra av dig till Sanna Tielman ([email protected], tel 0708-17 47 98, eller via föreningens facebook-sida (https://www.facebook.com/hagbyhembygdsforening/)

Om du är med i någon förening som vill vara med (t.ex. hembygdsförening i grannbyar) så går det helt självklart bra, då kan ni ju passa på att göra reklam för er och locka med besökare från er egen by.

Så hör av dig! Det här blir roligt!  😊

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter