Gödestads Hembygdsförening

Stickcafé

Stickcafé har blivit studiecirkel!

Hösten 2017 går stickcaféet in på sitt fjärde år, ett sätt att träffas och pratas kring ett handarbete. Samtidigt delas mönster och tips mellan deltagarna. Under kvällarna hinns även en fika med frallor och kaka med.

 

 

Från hösten 2014 har stickcaféet blivit en studiecirkel och samtidigt flyttat upp från källaren till den lilla möteslokalen i Gamla skolan. Deltagarna delar med sig av stickmönster och instruerar i olika metoder att skapa allt från morötter till koftor. Nya deltagare är välkomna vid varje tillfälle för att prova på och kanske få handledning eller rentav dela med sig av egna erfarenheter. Här kommer bilder från en sammankomst i februari 2015.

Klicka på en av bilderna för att få bilderna i bildspel!

 
 

Stickcafé i Gödestads gamla skola

Sista onsdagen i varje månad kl 19.00 är det stickcafé i 4H-lokalen Gamla skolan. Uppehåll i verksamheten görs juni-augusti samt i december.
I januari 2014 gick caféet in på sin fjärde säsong och med lika trogna besökare. Stickning, virkning eller sömnad är vad som gäller vid sammankomsterna där det också byts mängder av mönster och erfarenheter.
Intresserade av verksamheten kan haka på när som helst, för 20 kronor serveras det kaffe med fralla och kaka.

Eva LagerstedtFotograf: Eva Lagerstedt

Eva LagerstedtFotograf: Eva Lagerstedt

Eva LagerstedtFotograf: Eva Lagerstedt

Eva LagerstedtFotograf: Eva Lagerstedt