Nyheter

Årets julbrev tar fasta på framtiden och förhoppningar för bygdens utveckling med utgångspunkt i uppväxande generationer. Läs brevet här.

En uppföljare av påskens pysselträff blev det den 20 november med jultema. Se bilder från den trevliga eftermiddagen i Gamla skolan här.

Visa fler

Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

AW med Lucia, gröt och quiz

December 16, 2022, 6:00 PM - December 16, 2022, 9:00 PM

Julgröt, Lucia och quiz har blivit en riktig tradition! Alla barn som vill vara med i luciatåget tar med sig linnen, luciakrona, tärnljus, tometekläder eller något annat lämpligt. Under kvällen serveras skinkmacka och gröt och som avslutning prestenteras Håkan årets sista quiz. 

Läs mer >

Julpromenad

December 26, 2022, 1:30 PM - December 26, 2022, 2:30 PM

En tradition sedan många år är julpromenad på annandagen. Ett tillfälle för många att skaka av sig lite julmat och träffa hemvändare.

Poängpromenad med start vid Gamla skolan i Gödestad. Frågor för både barn och vuxna. lotterier och kaffeservering. Priser till de fem bästa i båda klasserna sponsras av ICA Nära...

Läs mer >

VÅRA BESÖKSMÅL

Gödestads kyrkoruin

Alltid tillgängligt.

Gödestads kyrkoruin med dess stora kyrkogård ligger I sydöstra delen av orten på väg ner mot Grimetons stationssamhälle och världsarvet. Platsen lämpar sig väl för en stunds avkoppling och picknick. Den gamla kyrkan i Gödestad mötte sitt öde i slutet av 1800-talet när det beslutades om en ny kyrka. 1897...

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]