Om oss

Välkomna till oss på Töllstorp industrimuseum! Vi är ett levande museum med anor tillbaka till 1700-talet. Än idag snurrar vattenhjulen som de gjorde förr och trådtillverkningen visas i våra trådrageririer och verkstäder. 

För mer information tryck på "Läs mer" där hittar ni även en film. For more information press "Läs mer"...

Läs mer >

Nyheter

På grund av en brand på museet så fick vårt elsystem så stora skador att vi inte har någon el till de verkstäder vi visar på våra guidningar. Detta gör att museet håller stängt för guidade visningar och vi återkommer när vi kan öppna igen, däremot har vi 2 planerade...

Läs mer >

 Längst ner på första sidan finns det en "puff" som heter produkter och priser/ webbshop. Här finns alla de produkter vi säljer på museet. Gå in och läs hur webbshoppen fungerar och välkomna att beställa våra produkter.

Hittar ni inte vad ni söker på hemsidan eller har övriga frågor? Skicka gärna ett meddelande till oss ( längst ner på sidan), eller ett mail [email protected] Med vänlig hälsning administratör Johan

Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Gammaldags jul

December 11, 2022, 2:30 PM - December 11, 2022, 5:00 PM

Välkomna till museet på gammaldags jul. I Mangårdsbyggnaden har vi dukat upp julen som förr. I kaffestugan serveras fika. Åk häst och vagn till torpet och träffa tomtarna som bjuder på glögg och pepparkaka, julklapp till alla barn (får vi inte tag på häst står vi utanför arkivet)

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]