Aktiviteter

Julmarknad

22 November 2019

Hembygdsföreningen arrangerar traditionsenlig Julmarknad med tomte och försäljning av årsboken Gärdhemsbygden 2020 vid Hembygdsgården den 23 november kl. 10-14. På plats finns också hantverkare och lokala producenter som säljer sina produkter. Gratis glögg med pepparkaka till alla besökande. Kaffeservering. Alla hjärtligt välkomna!

Bilder från tidigare julmarknad:

Läs mer >

Gärdhems Hembygdsförening

Plats: Hembygdsgården, Velanda.

Börjar: 22 November 2019 10:00

Slutar: 22 November 2019 14:00

Visa fler aktiviteter

Nyheter

God Jul och Gott Nytt År

Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma. Så skrev Viktor Rydberg, och det var säkert så på hans tid, men i år ser det ut som om vi får ännu en grön jul. Men det är ändå jul. Njut av bilderna nedan från hembygdsgården, bostadshuset respektive ladan och kaffestugan...

Läs mer >

Gökotta på Björkås

Vem räds kyla, blåst och lite regn? Ingen om alternativet är ett besök på Björkås för att lyss efter göken, svara på några frågor om naturen runt omkring oss och så, naturligtvis, trevlig samvaro. På Kristi himmelsfärds dag samlades ett 30-tal morgonpigga medlemmar för att uppleva naturen på nära håll.

Göken?...

Läs mer >

Resa till Kinnekulle

Lördagen den 18 maj reste 35 förväntansfulla medlemmar från Gärdhems och Västra Tunhems hembygdsföreningar till Kinnekulle för att uppleva hur stenhuggarna arbetade från slutet av 1800-talet fram till mitten av 1900 och för att besöka ett antal hantverkare i Hantverksbyn.

Läs mer >

Visa fler

Om oss

Välkommen till Gärdhems Hembygdsförening!

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]