Om oss

Frinnaryds socken är en del av Aneby kommun på småländska höglandet och består av tätorterna Frinnaryd och Sunhultsbrunn med kringliggande landsbygd. Hembygdsgården är belägen i Sunhultsbrunn. En utförlig föreningshistorik presenteras på en särskild menysida. Hemsidans omslagsbild föreställer vår hembygdsgård, Dagstorpsstugan, så som den ser ut idag. Bilden kommer kanske att...

Läs mer >

Nyheter

Fastighetshistorik för Frinnaryds och Sunhults tätorter

Historiken över samtliga fastigheter i Frinnaryd och Sunhult är klar. Det är Hans-Åke Björklund som har utfört detta omfattande registreringsarbete. Vi gratulerar till den nu avslutade inventeringen. Här följer en summering av arbetet:

Vid styrelsemötet med Frinnaryds Hembygdsförening i januari 2018 togs beslutet att genomföra en historik för samtliga fastigheter i...

Läs mer >

Sockenbladet 2020 i Bygd och Natur

Sockenbladet  har nyligen uppmärksammats i Hembygdsförbundets tidskrift Bygd och Natur. Det var redaktören Yvonne Nenander som i nr 2 av tidskriften förra året recenserade Sockenbladet 2020 i en mycket positiv artikel. Jag presenterar här en bild av den aktuella artikeln som återfinns under rubriken Läsvärt Landet runt./Henry S.

Sockenbladet...

Läs mer >

Programmet för 2021

Programmet för 2021  är nu fastställt av styrelsen och återfinns under rubriken Program i menyn och under rubriken Aktiviteter. Det nya Sockenbladet 2021  är också klart och har distribuerats i vanlig ordning.

Vi hälsar alla medlemmar och intresserade varmt välkomna till föreningens kommande aktiviteter under 2021 och till hemsidan.

Viss reservation får...

Läs mer >

Visa fler

Aktiviteter

Arbetsdag

20 April 2021

Arbetsdag vid Hembygdsgården tisdagen den 20 april kl. 9. Servering.

Läs mer >

Frinnaryds Hembygdsförening

Plats: Hembygdsgården

Börjar: 20 April 2021 09:00

Slutar: 20 April 2021 14:00

Årsmöte

25 April 2021

Årsmöte i Hembygdsgården söndagen den 25 april kl. 17. Mötet kommer att äga rum utomhus och föreningen bjuder på hamburgare och fika.

Läs mer >

Frinnaryds Hembygdsförening

Plats: Hembygdsgården

Börjar: 25 April 2021 17:00

Slutar: 25 April 2021 20:00

Visa fler aktiviteter

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]