Om oss

Dalslands Gille i Göteborg är en ideell sammanslutning som vill verka för en närmare kontakt mellan dalslänningar i Göteborg med omnejd.

Gillet har med sina drygt 100 år på nacken levt ett långt och innehållsrikt liv, vilket bevisar att känslan för hembygden...

Läs mer >

Nyheter

Vänner i Dalslands Gille


Hoppas att Ni Alla har haft en skön sommar! Varm har den varit, vissa dagar skönt men kanske inte för Moder Jord! Styrelsen vill åter hälsa Er välkomna till Dalslandsstugan. Hoppas programmen lockar er och att vi slipper restriktioner under hösten!

Som tidigare behöver vi hjälp under Öppet Hus dagarna,...

Läs mer >

Om GDPR och 3 § Personuppgiftslagen.

" I enlighet med Datainspektionen (3 § personuppgiftslagen) ansvarar styrelsen för Dalslands Gille i Göteborg kollektivt för Personuppgiftsansvar enligt Dataskyddförordningen (GDPR). Inom sig har styrelsen för Dalslands Gille i Göteborg utsett kassören, att enligt styrelsens instruktioner behandla förekommande personuppgifter samt vidta de säkerhetsåtgärder som förordningen kräver"  

Upprop! - Kontakt önskas med volontärer.

Som framgår av höstens program har vi många aktiviteter inplanerade framöver. För att kunna genomföra dessa behöver vi hjälp från dej som läser dessa rader.

Vi behöver hjälp med allt från kaffekokning till bakning och servering. Du som vill uppleva trevlig gemenskap och känner att du...

Läs mer >

Visa fler

Aktiviteter

VÅRA ARRANGEMANG

Kulturafton med Rolf Linder

October 16, 2022, 3:00 PM - October 16, 2022, 5:00 PM

Naturbilder från Dalsland visas av Rolf Linder.

Se hans bilder på Instagram (naturfotografenpadal) Kaffe, klengås, kaka.

Läs mer >

Adventskaffe

November 27, 2022, 11:00 AM - November 27, 2022, 3:00 PM

Bäckeforsflickorna bjuder in oss till en julpyntad stuga med glögg, kaffe och gott kaffebröd. Lotterier. Tag gärna med vänner och bekanta och starta julkänslan med oss.

Läs mer >

Julfest i Dalslandsstugan

December 10, 2022, 4:00 PM - December 10, 2022, 8:00 PM

Nu är det snart jul och vi har vår traditionella julfest i glada vänners lag i stugan. Välkomna till en kväll med glögg, jultallrik, dricka, kaffe och kaka. Musikunderhållning med singer-songwriter Sara Kanyinda från Skållerud,, sång, gitarr och munspel.

Läs mer >

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]