Välkommen till Byarums Hembygdsförenings hemsida.

Sven-Erik Johansson

En mångårig medlem med många avtryck i Byarums hembygdsförening har lämnat oss. Sven-Erik har sedan början på 60-talet varit en stor resurs för Byarums hembygdsförening då han gick i sin fars (Axel Johansson) fotspår i arrangemang för föreningen. Sven-Erik har sedan 60-talet haft många positioner i föreningen, under många år har han varit roteombud och lämnat ut Byarums hembygdsförenings årsskrift, Sven-Erik har varit en fantastisk tillgång i snickeriarbete som gjorts under åren, han har varit en drivande kraft i torputforskning som är gjord under föreningen. En person som alltid ställt upp vid arbete i hembygdsgården, han var även vice ordförande i föreningen ända fram till sina sista verksamma år i föreningen. Sven-Erik var så sent som i somras och tog den där fikan som han brukade göra.

Byarums Hembygdsförening vill tacka för alla år som gått och minnet av Sven-Erik kommer leva kvar i allt han gjort, byggnader och forskande på torpställe som kommer att vara till glädje för många i framtiden.

Tack Sven-Erik
Styrelsen genom Oscar Smith-Oskarsson

 

 

 

Byarums hembygdsförening har ansökt om projektstöd för tillbyggnad av kök, ny parkering och utökad elförsörjning.

Stängt för säsongen
Välkomna 2018

Bokningar och beställningar görs
på tele 0393-315 91

Nu kan du prenumerera på Byarums hembygdsbok, almanackan och medlemskap Klicka här.

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter