Sommaraktiviteter

22 juni                Midsommarfirande vid Sockenstugan. Dans kring midsommarstången till dragspelsmusik, börjar exakt 11:00. Kom gärna i god tid innan och hjälp till att kläd den med blommor och grönt. Fika och lotter till försäljning, och som vanligt blir det gratis ponnyridning för barn.

6 juli                  Hembygdensdag på Himmelsberga kl 13:00; ”Mina pärlor i textilarkivet”. Eva Jeansson, Bredsättra-Sikehamns Hembygdsförening visar och berättar om Ölands Museums omfattande samling av textilier.

9 juli                    Loppiset öppnar i Karamelleriets garage med skänkta prylar, gammalt och nytt. Öppet dagligen 12 – 16. Vi håller på så länge det finns saker att sälja. Passa på att städa alla förråd. Vi tar emot era saker helgen innan eller efter överenskommelse (Kjell-Olof 070-645 2617).

20 – 22 juli        Varpflätan och textilt återbruk har utställning och försäljning i Sockenstugan. Öppet 11 – 17.

9 Augusti              Grillfest vid Sockenstugan med början kl. 18:00. Ta med det du vill grilla och dricka därtill.