Sommaraktiviteter

22 juni                Midsommarfirande vid Sockenstugan. Dans kring midsommarstången till dragspelsmusik, börjar exakt 11:00. Kom gärna i god tid innan och hjälp till att kläd den med blommor och grönt. Fika och lotter till försäljning, och som vanligt blir det gratis ponnyridning för barn.

9 juli                    Loppiset öppnar i Karamelleriets garage med skänkta prylar, gammalt och nytt. Öppet dagligen 12 – 16. Vi håller på så länge det finns saker att sälja. Passa på att städa alla förråd. Vi tar emot era saker helgen innan eller efter överenskommelse (Kjell-Olof 070-645 2617).

20 – 22 juli        Varpflätan och textilt återbruk har utställning och försäljning i Sockenstugan. Öppet 11 – 17.

Augusti              Grillfest vid Sockenstugan. Vi återkommer med datum och tid.