Bohusläns hembygdsförbund önskar en fin sommar!

(trots rådande coronapandemi)

Många av hembygdsförbundets medlemsföreningar har tvingats ställa in eller skjuta fram sommarens planerade aktiviteter, andra har ställt om och flyttat aktiviteter utomhus eller hittat andra lösningar för att kunna arrangera aktiviteter utifrån myndigheternas rekommendationer och riktlinjer. 
Besök föreningarnas hemsidor, Facebooksidor m.fl. för att se aktuell information. 

Passa på att upptäck ett smultronställe i sommar! Nära eller lite längre bort... 
När det är hemester - att semestra hemmavid, som gäller i sommar så kanske du besöker det där smultronstället som finns nära, men som ännu inte fått besök av dig.. 

Tänk också på att kulturarvsföreningarnas kultur- och naturmiljöer ofta kan upplevas på egen hand. Ta med en fikakorg och njut den i en kulturmiljö, kanske hittar du ett nytt smultronställe i sommar, nära dig.

Några tips om vad som händer hos hembygdsförbundets medlemsföreningar hittar du i uppslaget från förbundets tidskrift Bohusarvet nedan. 

Bohusläns hembygdsförbunds medlemsföreningar med sina besöksmål presenteras i broschyren Upptäck ditt smultronställe. Broschyren finns på turistbyråer, hos föreningar eller skicka efter den från Bohusläns hembygdsförbund, för kontaktuppgifter, klicka här.


Editerad av: Marika Russberg (2020-06-24 14:27:16)

Kontakta oss

 Besök: Bohusläns museum, Museigatan 1, Uddevalla. Post: Box 403, 451 19 Uddevalla.
 0522-65 65 61 / 0522 - 65 65 14[email protected]