Ölands Skördefest 2017

 Under Ölands skördefest säljer hembygdsföreningen lotter, böcker och bilder vid Bödasågens Allhandel fredag- söndag.

Välkomna!

 

Midsommarfirandet 2017

1midsommar

Så där! Då var midsommarfirandet avklarat! Nu ser vi fram emot vårt sommaröppethållande som börjar den 3 juli kl 13.00. Vi efterlyser också duktiga konsthantverkare som kan vara med oss någon/några eftermidagar och visa/sälja sitt hantverk. Dessutom behöver vi fylla på vår loppis, där all behållning går till hembygdsföreningen. Har du något som är bra, men som du inte behöver, tar vi tacksamt emot det. Kontakta någon av oss i styrelsen om du har något att skänka eller är bra på något småhantverk.

2midsommar

Vem, vad och var

Nu har Böda Hembygdsförening ytterligare en hemsida där vi kommer att lägga in bilder och dokument som vi digitaliserat. Ännu finns inte så mycket men vi hoppas att det skall bli lite mer.

Böda Hembygdsförening


Vår studiecirkel med genomgång och digitalisering av gamla bilder och dokument har nu starta igen. Vi träffas kl 18 onsdagar i Nybygget. Välkommen att titta in om du har frågor runt egna bilder eller vill delta i cirkeln.

Alla hjärtligt välkomna!


Öländsk Bygd 2016 – 2017

Öländsk Bygd

67:e årgången

Pris kr 100:-

Återförsäljare: ICA, hembygdsföreningen med flera

Åkerbo Hembygdskrets

Nytt tak

Så har Alvarastugan fått ett nytt tak.

Arbetsdagar De flesta tisdagar från klockan 9 är det arbetsdag vid hembygdsgården. Under förmiddagen arbetar vi med underhåll av föreningens byggnader och trädgård. Välkommen dit om du kan hjälpa till med något eller bara träffas och prata en stund. Vill du hjälpa till, har du förslag och idéer eller vill du fråga om något? Du kan maila oss via hemsidan men du kan också ringa någon av oss: Kerstin Svensson, sekreterare 0485 22023 Gugge Björstad kassör, frågor om medlemskap och nyanmälningar 0485 24033 Rolf Jakobsson, underhåll av föreningens byggnader 0485 22385


Enklare adress till vår Facebooksida: https://www.facebook.com/gulastugan

 

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter