Gökotta

Nu har vi tagit sommarlov från studiecirkeln på onsdagar.
Vi startar åter i augusti / september. Tid meddelas senare.


Torsdag 25 maj 07.00
vid Fredriksborg
(korsningen Byrumsvägen / Hagskogsvägen)
Jan-Henrik Fallgren guidar oss på platsen
Medtag kaffekorg
gokotta2017

Välkomna

Öland spirar

Öland spirar blev riktigt lyckat! Fint väder och många besökare. Tack alla som besökte oss och handlade, fikade och tittade på våra fina stugor. Nu ser vi fram mot resan till Sandbyborg på lördag. Sista anmälningsdag i dag (15/5) !

olandspirar2017

Ny skylt

Böda hembygdsförenings ny skylt vid vägen skänkt av Thomas Glaad.
Mjölkbordet tillverkat av ”tisdagsgänget”, två mjölkkrukor saknas ännu.
mjolkbord


Så var årsmötet klappat och klart! Styrelsen ser ut som tidigare och allt löper på. Kommande evenemang är valborgsfirande i Byxelkrok och ”Öland spirar”, som i år blir den 13 maj.
arsmote 2017

klubba

 

Vem, vad och var

Nu har Böda Hembygdsförening ytterligare en hemsida där vi kommer att lägga in bilder och dokument som vi digitaliserat. Ännu finns inte så mycket men vi hoppas att det skall bli lite mer.

Böda Hembygdsförening


Vår studiecirkel med genomgång och digitalisering av gamla bilder och dokument har nu starta igen. Vi träffas kl 18 onsdagar i Nybygget. Välkommen att titta in om du har frågor runt egna bilder eller vill delta i cirkeln.

Alla hjärtligt välkomna!


Öländsk Bygd 2016 – 2017

Öländsk Bygd

67:e årgången

Pris kr 100:-

Återförsäljare: ICA, hembygdsföreningen med flera

Åkerbo Hembygdskrets

Nytt tak

Så har Alvarastugan fått ett nytt tak.

Arbetsdagar De flesta tisdagar från klockan 9 är det arbetsdag vid hembygdsgården. Under förmiddagen arbetar vi med underhåll av föreningens byggnader och trädgård. Välkommen dit om du kan hjälpa till med något eller bara träffas och prata en stund. Vill du hjälpa till, har du förslag och idéer eller vill du fråga om något? Du kan maila oss via hemsidan men du kan också ringa någon av oss: Kerstin Svensson, sekreterare 0485 22023 Gugge Björstad kassör, frågor om medlemskap och nyanmälningar 0485 24033 Rolf Jakobsson, underhåll av föreningens byggnader 0485 22385


Enklare adress till vår Facebooksida: https://www.facebook.com/gulastugan

 

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter