Vårprogrammet 2020

Nu har alla i Balingsta fått hembygdsföreningens vår-/sommarprogram i sina brevlådor! Av skäl som alla förstår har det inte varit helt självklart hur vi skulle lägga upp alla aktiviteter i år, eller om vi ens skulle genomföra dem. Hälsan är så klart viktigast av allt.  
Vi i styrelsen tror dock att det är viktigt att vi fortsätter aktivera oss, så istället för att ställa in har vi anpassat utbudet till rådande läge. Vi följer samhällets rekommendationer och är beredda att ändra i sista stund om det behövs. Samtidigt litar vi på att Balingstaborna har omdöme och förstånd att handla ansvarsfullt i varje situation.     

Faktum är att vi inte behövde göra särskilt stora förändringar i programmet, de flesta aktiviteter var redan förlagda utomhus i vår fina bygd.   

Dessutom kändes det viktigt att färdigställa den sprillans nya Balingstakartan som planerat. Vad kan vara bättre i såna här tider än att upptäcka sin hembygd på egen hand, inspirerad av en snygg och intressant karta?  

Även om evenemang kommer te sig lite annorlunda i år, hoppas vi att de känns relevanta och intressanta. Tillsammmans gör vi det bästa av situationen och ser till att Balingsta fortsätter vara en levande bygd. 

 

Johan Boivie 

Ordförande 

Balingsta Hembygdsförening 


Editerad av: Johan Boivie (2020-04-13 09:51:42)