Om du vill ha kontakt

Askims Hembygdsförening ser naturligtvis mycket gärna att den får besökare till sina aktiviteter. Nya medlemmar är också väldigt välkomna.

Vårt årsprogram hittar du under fliken med det namnet. Kanske ser du genast något som du skulle vilja vara med om? Det kan också vara en bra början att komma till vårt museum eller på någon av våra utflykter, innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Museet, som ligger på Äsebackevägen 24 i Skintebo, är vårt ”huvudkontor” och har postadress 427 36 Billdal. Museet har, med undantag för juli och augusti, öppet kl 10-12 de flesta tisdagar samt kl 12-15 den första söndagen i varje månad (ej januari, juli och augusti) – då ofta med något tema.

Vår årsskrift är annars egentligen skäl nog att teckna ett medlemsskap. Årsskriften innehåller många godbitar för den som tycker att historien om marken man bor och står på är särskilt intressant.

Kontakta därför vem som helst i styrelsen. Medlemsavgiften är 100:- kr för enskilt eller 125:- kr för familjemedlemsskap. Se vidare under medlemskap.

Ni kan kontakta oss per telefon, e-post eller vanlig post – se styrelse.

Hitta aktivitet

Inga aktiviteter