Välkommen till Stocksunds torgets dag lördag 2 september kl.11-14

Mikael Röhr
Välkomna till Stocksunds egen stora dag!
Sällskapet Amorina säljer skrifter, böcker, vykort mm och har öppet i arkivet med stocksundiana. Sök i arkivet efter ditt hus historia!
Lyssna och delta när Amorina kl 12.00 frågar ut politikerna i Danderyd kring aktuella stocksundsfrågor. Bibliotekets vänner ordnar bokloppis och tipstävling. Idala Seniorträff serverar kaffe med hembakat. Brandkåren kommer med brandbil, brandmännen visar och berättar. Nordenfeltska Musikskolan har konsert på torget kl 11.30-12.00 och öppet hus kl. 12.00-14.00 då barn och vuxna får prova på instrument. Dessutom kan man prova på åka elcykel, som kommunen lånar ut. Företagen runt torget visar upp sina verksamheter.

Hitta aktivitet

Se alla aktiviteter