Om oss

Alnö Hembygdsförening är en ideell organisation med verksamhet i Alnö socken. Vi är en del av Sveriges hembygdsförbund, med syfte att vårda och synliggöra hembygdens kultur och miljö för att skapa gemenskap, trygghet och identitet. Vår hembygdsgård finns på Tunet vid Alnö gamla kyrka. Där finns servering, bagarstuga, museibyggnader och...

Läs mer >

Nyheter

Höstmarknad i strålande solsken!

Det var en vacker höstdag med värmande sol. Inramningen var perfekt. Det var mycket fina varor till salu och många glada kunder.

Barnens bollkastning
Vi har dragit tre vinnare av biljett till nästa års tornerspel och riddarskola. Lotter med nr 50, nr 57 och nr 179 har vunnit var sin biljett till nästa års Medeltidsdagar....

Läs mer >

Höstmarknad på Kyrktunet
Höstmarknad på tunet
Barn på Alnö hembygdsförenings höstmarknad

Höstmarknad på Kyrktunet.

Söndag den 26 september klockan 11-15.

Marknad med försäljning av lokalodlade grönsaker, ägg, honung, rullrån och kakor. Kaffe från Carlsviks kafferosteri. Tenntrådsarbeten, stickat, virkat, tovat samt barnkläder och accessoarer. Smide, trähantverk, linbuketter och plant samt föreningens mjuka tunnbröd.

Sånger och skrönor bjuder Chrisse Persson på.

För barnen finns: Riddare Varin känd från Medeltidsdagarna,...

Läs mer >

Grönsaker
Tenntrådsarbete

Årets Medeltidsdagar - succé!

I strålande sol och värme fick tusentalet besökare uppleva spektakulära tornerspel med fantastiska riddare på ystra hästar. Härligt skådespel!
Marknaden drog mängder med besökare i alla åldrar. Barnen bjöds på flera olika aktiviteter och spännande föremål fanns att köpa. Här några bilder från evenemanget.
Tack till alla besökare, knallar, funktionärer,...

Läs mer >

Riddare på Alnö hembygdsförenings Medeltidsdagar
Visa fler

Skicka meddelande

Jag samtycker till att föreningen sparar mitt namn och min e-postadress för att kunna svara på mitt meddelande.

Om du vill bli borttagen från vår lista, kontakta: [email protected]