Årsmöte 2018

Onsdagen den 14 februari kl 19.00 är det dags för årsmöte för Hagby hembygdsförening och Hagby bygdegårdsförening. Först kommer vi att ha själva mötet, sedan bjuds det på mat – Janssons Frestelse kommer att konkurrera med Baconlåda, kom och prova båda. :-) Kaffe med kaka kommer förstås också att finnas. Allt tillverkat av lokala förmågor, så kom och se vad vi lyckas åstadkomma.

Efter årsmötet berättar orgelbyggarna Monica och Thomas Svenske om ”Skräp eller fynd. Om kyrkorglar i Uppland. Såklart kommer även föreläsarna från Hagby.

Plats: Hagby bygdegård (gula huset mittemot kyrkan)

Medlemsavgift Hembygdsföreningen. 100 kronor per år och hushåll, sätts in på postgiro 38 52 95-1. När du betalar, ange ”medlemsavgift”, namn och adress.

Om du är ny medlem kan du få köpa boken om Hagby socken för 150 kronor samtidigt som du blir medlem. På 160 rikt illustrerade sidor berättas om socknen under 100 år, om gårdar och byar, om politik, föreningsliv, och om livet och människorna i socknen. Lägg i så fall till 150 kronor och skriv också ”Hagbyboken, ny medlem” när du betalar. Du som inte är ny medlem kan förstås också få köpa boken, men då lägger du till 180 kronor och skriver ”Hagbyboken”.

Medlemsavgift Bygdegårdsföreningen. 150 kronor per år och hushåll. Sätt in avgiften på bankgiro 737-81 44. Ange namn och adress när du betalar.


Datum

Start
14 februari 19:00