Grannyra på Gödesta’vis 21 september!

Välkomna till Grannyra på Gödesta’vis! Ett bra tillfälle att lära känna sin boendeort. Följ med på guidad tur runt i bygden, promenera på Galgberget, gå poängpromenad runt Källeberg, träffa Stordjursveterinärerna i Varberg (hyresgästerna i Gamla skolan samt mycket mera! Samarrangemang mellan 4H och Hembygdsföreningen i Gödestad.

Kl. 14-17 pågår arrangemanget, vi serverar smörgåstårta garanterat till de 100 första personerna samt korv och bröd till alla barn. Entréavgift 20 kr för hela eftermiddagen till alla aktiviteter inklusive servering! Grannyra på Gödestavis


Fotografera ett aktivt Gödestad!

De närmaste veckorna är det full aktivitet i bygden! SM i nötvallning, Grannyra på Gödesta’vis,  flisbeläggning av promenadspår på Galgberget, After Work, Stickcafé…
Passa på att ta fram kameran och fota ett ögonblick av allt detta! Skicka gärna in ett foto till hemsidan via mail: godhemb@gmail.com
Vi publicerar dessa på en alldeles egen sida här på hemsidan under rubriken: En bild i Gödestad.


SM i nötvallning på Carlsro 13-14 september

Missa inte helgens SM tävlingar för vallhundar på Carlsro här i Gödestad. Ordförande i Västsvenska Vallhundsklubben är Nils-Peter Nilsson, Kåragård och som är en av de ansvariga för arrangemanget. Läs om tider, entré m.m. på vallhundklubbens hemsida.


After Work på fredag den 12 september!

Välkomna på After Work på fredag! Gammal som ung är välkommen, vi drar igång 18.00 och slutar vid 20-tiden. Som vuxen tar du med en tjuga till entré. Någon enklare aktivitet utlovas.


Besök på Galgberget

Ett gäng friskusveteraner med Björn Johansson i spetsen besökte Galgberget i ett härligt höstväder den 28 augusti. Se bilder från vandringen.


Inbjudan till Grannyra på Gödesta’vis!

21 september kl. 14-17 arrangeras ”Grannyra på Gödesta’vis” i Gamla skolan Gödestad. Vi bjuder in alla i Gödestad till en informationsrik eftermiddag. Följ med på en guidad tur i Gödestad och alla byarna, ta chansen att lära känna stigarna på Galgberget, ta del av verksamheten som är planerad i Gamla skolan samt få information om verksamhet som föreslås.
Dagen till ära är även en karta framtagen som lyfter fram olika verksamheter, utflyktsmål m.m. i Gödestad. Detta är bara ett axplock ur aktiviteterna! Till de 100 första besökarna garanteras smörgåstårta samt till alla barn korv med bröd.

Grannyra på Gödestavis


Valdebatt den 20 augusti!

Varbergs Landsbygdsråd arrangerar valdebatt den 20 augusti i Rolfstorps Folkets Hus. Samtliga partier som idag är representerade i Kommunfullmäktige är inbjuda till debatten. Stora frågor vid debatten blir byggnation, infrastruktur med vägar samt skola. Inbjudan till debatten.


Stigarna markerade på Galgberget!

Nu har de sista stigarna också markerats med samma orange färg som tidigare. Tillsammans med kartan som finns vid porten på backkrönet vid busskuren är det nu lätt att ta sig runt på Galgberget.


Familjefest vid Nils Pers gård

9 juli var sommarens första träff vid Nils Pers gård och 25 personer mötte upp till aktiviteterna. Se bilder från träffen!


Grannyra på Gödesta’vis!

Ett stort kalas i Gödestad blir det den 21 september i och kring Gamla skolan. Inbjudan riktas till alla på orten och i synnerhet till alla som flyttat till Gödestad de senaste åren. Här på hemsidan kommer mera information om kalaset!