Stigarna markerade på Galgberget!

Nu har de sista stigarna också markerats med samma orange färg som tidigare. Tillsammans med kartan som finns vid porten på backkrönet vid busskuren är det nu lätt att ta sig runt på Galgberget.


Familjefest vid Nils Pers gård

9 juli var sommarens första träff vid Nils Pers gård och 25 personer mötte upp till aktiviteterna. Se bilder från träffen!


Grannyra på Gödesta’vis!

Ett stort kalas i Gödestad blir det den 21 september i och kring Gamla skolan. Inbjudan riktas till alla på orten och i synnerhet till alla som flyttat till Gödestad de senaste åren. Här på hemsidan kommer mera information om kalaset!


Välkomna till Gödestad!

Vi välkomnar de tre veterinärerna Anna-Jennie, Anna-Maria och Lars till Gödestad och deras lokal i Gamla skolan. I en månad har lokalen anpassats ideellt av ett helt gäng kunniga hantverkare. Hyreskontraktet gäller från den 1 juli. Vi kommer att presentera hyresgästerna bättre här på hemsidan vid senare tillfälle.


Grillkvällar vid Nils Pers gård

9 och 16 juli kl. 19.00 samlas vi vid Nils Pers Gård i Simmens backe för att grilla och tävla i bl.a. kubbspel. Ta med något att grilla. Kul aktivitet för hela familjen.


Och vilket väder sedan!

Folk i alla åldrar samlades som vanligt till årets Cykelfest på Gödesta’vis. Deltagarna indelades i sju lag vid starten på Ekarevägens lekplats. Därifrån gällde det sedan för sex lag att på cykel ta sig runt Gödestad och på ett par stationer runt fixa en uppgift. Det sjunde laget förflyttade sig utan cykel en runda i ”city” för att lösa samma uppgifter. Bilder och mer reportage.


Prognosen lovar bra väder till i kväll!

I eftermiddag och kväll utlovas sol, samling till cykelfesten sker vid lekplatsen i slutet av Ekarevägen kl. 17.00. Där ges  besked om cykelväg, återsamling m.m.Vid regn i kväll kommer vi att ha grillen utanför Gamla skolan och även ha tillgång till lokalen i skolan. Förberedelserna pågår för fullt, här monteras förrätten! 70 personer i blandade åldrar kommer att delta i årets cykelfest, välkomna!


Anmälningar till cykelfest på Gödesta’vis

Drygt 50 anmälda till årets cykelfest! Det går fortfarande bra att anmäla sig till någon av kontaktpersonerna i inbjudan.


Stigarna på Galgberget återställda

Stigarna på Galgberget är nu återställda och ska också tydliggöras med färgmarkering. Passa på att ta en tur upp på berget nu i midsommartider och se på utsikten.


Arbetena fortsätter i Gamla skolan

Omkring halvtid i anpassningen av källarlokalen i Gamla skolan till våra hyresgäster. 1 juli ska allting vara klart för inflyttning. Ett antal ideella timmar har redan lagts ner av yrkeskunniga människor som gör källaren till en välkomnande miljö för den nya verksamheten. En ovärderlig insats för föreningen! Ett stort tack även till alla ni som bidrar med fikabröd till arbetarna.