Grannyra på Gödesta´vis håller på att ta form!

21 september kl. 14-17 arrangeras ”Grannyra på Gödesta’vis” i Gamla skolan Gödestad. Vi bjuder in alla i Gödestad till en informationsrik eftermiddag. Följ med på en guidad tur i Gödestad och alla byarna, ta chansen att lära känna stigarna på Galgberget, ta del av verksamheten som är planerad i Gamla skolan samt få information om verksamhet som föreslås.
Dagen till ära är även en karta framtagen som lyfter fram olika verksamheter, utflyktsmål m.m. i Gödestad. Detta är bara ett axplock ur aktiviteterna! Till de 100 första besökarna garanteras smörgåstårta samt till alla barn korv med bröd.

Mer information om arrangemanget kommer här på hemsidan samt i brevlådorna!
Ett samarrangemang mellan Gödestad 4H och Hembygdsföreningen.


Valdebatt den 20 augusti!

Varbergs Landsbygdsråd arrangerar valdebatt den 20 augusti i Rolfstorps Folkets Hus. Samtliga partier som idag är representerade i Kommunfullmäktige är inbjuda till debatten. Stora frågor vid debatten blir byggnation, infrastruktur med vägar samt skola. Inbjudan till debatten.


Stigarna markerade på Galgberget!

Nu har de sista stigarna också markerats med samma orange färg som tidigare. Tillsammans med kartan som finns vid porten på backkrönet vid busskuren är det nu lätt att ta sig runt på Galgberget.


Familjefest vid Nils Pers gård

9 juli var sommarens första träff vid Nils Pers gård och 25 personer mötte upp till aktiviteterna. Se bilder från träffen!


Grannyra på Gödesta’vis!

Ett stort kalas i Gödestad blir det den 21 september i och kring Gamla skolan. Inbjudan riktas till alla på orten och i synnerhet till alla som flyttat till Gödestad de senaste åren. Här på hemsidan kommer mera information om kalaset!


Välkomna till Gödestad!

Vi välkomnar de tre veterinärerna Anna-Jennie, Anna-Maria och Lars till Gödestad och deras lokal i Gamla skolan. I en månad har lokalen anpassats ideellt av ett helt gäng kunniga hantverkare. Hyreskontraktet gäller från den 1 juli. Vi kommer att presentera hyresgästerna bättre här på hemsidan vid senare tillfälle.


Grillkvällar vid Nils Pers gård

9 och 16 juli kl. 19.00 samlas vi vid Nils Pers Gård i Simmens backe för att grilla och tävla i bl.a. kubbspel. Ta med något att grilla. Kul aktivitet för hela familjen.


Och vilket väder sedan!

Folk i alla åldrar samlades som vanligt till årets Cykelfest på Gödesta’vis. Deltagarna indelades i sju lag vid starten på Ekarevägens lekplats. Därifrån gällde det sedan för sex lag att på cykel ta sig runt Gödestad och på ett par stationer runt fixa en uppgift. Det sjunde laget förflyttade sig utan cykel en runda i ”city” för att lösa samma uppgifter. Bilder och mer reportage.


Prognosen lovar bra väder till i kväll!

I eftermiddag och kväll utlovas sol, samling till cykelfesten sker vid lekplatsen i slutet av Ekarevägen kl. 17.00. Där ges  besked om cykelväg, återsamling m.m.Vid regn i kväll kommer vi att ha grillen utanför Gamla skolan och även ha tillgång till lokalen i skolan. Förberedelserna pågår för fullt, här monteras förrätten! 70 personer i blandade åldrar kommer att delta i årets cykelfest, välkomna!


Anmälningar till cykelfest på Gödesta’vis

Drygt 50 anmälda till årets cykelfest! Det går fortfarande bra att anmäla sig till någon av kontaktpersonerna i inbjudan.