Säsongsfinal After work-musikquizz fredag 8 maj.

Kl. 18.00 träffas vi i Gamla skolan för att tävla i musikquizz. Vuxna tar med 20 kronor till entrén. Eventuell förtäring tas med av var och en. Välkomna!


Anmäl intresse för bostad i Gödestad!

Nu är en bostadskö för Gödestad publicerad här på hemsidan. Syftet är att ta reda på intresset för att bo kvar eller flytta till Gödestad. Kika in på sidan och läs mer om Gödestad och för att se intresseanmälan. Bostadskö till Gödestad


Majning i kyrkoruinen

Nära 30 personer slöt upp vid årets majning i kyrkoruinen. Vårvädret visade sig också från sin bästa sida denna första maj förmiddag. Mer om majning och kyrkoruin


Många växter bytte ägare!

Årets Plantafton samlade som vanligt dryga 30 personer till numera gräsmattan utanför Gamla skolan i Gödestad. Här kunde överskott från trädgården lämnas in och nya växter köpas till det facila priset av 10 kronor/st. Uppskattningsvis bytte närmare 200 plantor ägare under kvällen .


Vårstädning vid kyrkoruinen onsdag 22 april!

Eva LagerstedtFotograf: Eva Lagerstedt

Pärlhyacint och Svalört

Arrangemanget som ställdes in förra veckan med anledning av dåligt väder blev nu av i ett härligt vårväder. 20 -talet personer plockade bort nedfallna genar och lövhögar och belönades med korvgrillning och kaffe. Se bilder.


Bostadskö till Gödestad

I den 4 dagar gamla bostadskön till Gödestad, Varberg har det redan anmälts intresse för 3 hyres/bostadsrätter. Intresseanmälan är inte bindande. Kom till bostadskön via rutan till höger här på sidan.


Gödestad kyrka i Bregott fabriken!

Här visas en Bregott film från i somras med Gödestads kyrka i bakgrunden. Klicka här!


Uppstartsmöte ”Birgervecka 2016″

Söndag kväll den 12 april var det uppstartsmöte inför ”Birgerveckan” 2016. Ansvariga personer utsågs i tre olika grupper som ska arbeta med midsommarhelgen och invigning, kulturaktiviteter och avslutning med cykelfest på Gödesta´vis. Nästa avstämningsmöte blir den 12 augusti. Mer information om ansvariga m.m. kommer.


After Work med frågequizz!

Fredag 10 april kl. 18-20 After Work i Gamla skolan. Denna gången varierar vi med ett frågequizz innan säsongsfinalen i maj då det återigen blir ett musikquizz.
Entré 20 kronor, fritt inträde för barn, ta med egen förtäring. Välkomna!


Påskpromenad på Harabäckens golfbana i strålande solsken!

I samarbete med Gödestads 4H och Harabäckens golfklubb arrangerades årets påskpromenad på golfbanan. Det fina vårvädret lockade drygt 100 startande till ca 2,5 km lång promenad över golfbanans västra del. Uppe i ”Pölalunna” är en fin utsikt över Himledalen och havet vid Södra Näs. Foto och vinnare!

Läs mer »