Hitta aktivitet

jun8
Slåtter vid kyrkoruinen

Kl. 18.00 vid kyrkoruinen
Till aktivitet


jun13
Resa till Kungsäter \"Vi visar vår bygd\"

12.45 Samåkning från Gödestads gamla skola
Till aktivitet


jun21
Friluftsgudtjänst

Kl. 18.00 Kyrkorruinen
Till aktivitetVandring i Sanddamm, Bua, 24 maj

Under ledning av Thomas Börjesson var vi närmare 20 personer som fick uppleva en härlig kustremsa i Sanddamm, Bua. Tomas berättade om landskapet och om den intressanta flora som finns i området med flera rödlistade arter däribland marrisp. Foton och refererat från vandringen.


IT-utbildningar i höst!

Hembygdsföreningen erbjuder utbildningar till hösten inom flera områden där vi använder våra datorer, smarta telefoner och läsplattor. Fotoböcker, hemsida, betala på internet, skicka filer med mejl m.m. Mer information kommer!


Välbesökt Gökotta!


STF Kungsbacka Varbergs Gökotta på Galgberget Kristi Himmelsfärdsdag samlade 50 deltagare som fick uppleva Gödestad från sin allra bästa vädersida. Med en värmande morgonsol i ryggen fick deltagarna sig till livs en del historia från Gödestad. Läs mer och se bilder från arrangemanget


Bostadskön till Varberg, Gödestad växer!

Efter en månad har nu fem lägenheter blivit bokat intresse för i den bostadskö som finns här på hemsidan. Klicka in på länken här nedan för att läsa mer och anmäla intresse!
Bostadskö till Gödestad


Gökotta på Galgberget 14 maj!

STF Kungsbacka Varberg bjuder på Kristi Himmelsfärdsdagen in till Gökotta på Galgberget. Välkomna att delta i den guidade vandringen på berget! Se mer information på STF:s hemsida.


Säsongsfinal After work-musikquiz fredag 8 maj.

Omkring 20 personer i åldrarna från 7 månader till dryga 70 år roade sig vid säsongens sista After Work. Susanne Segerström hade satt ihop ett klurigt musikquiz som passade lag Lars, Evy, Elin och Eva bäst. Läs mer om After Work!


Anmäl intresse för bostad i Gödestad!

Nu är en bostadskö för Gödestad publicerad här på hemsidan. Syftet är att ta reda på intresset för att bo kvar eller flytta till Gödestad. Kika in på sidan och läs mer om Gödestad och för att se intresseanmälan. Bostadskö till Gödestad


Majning i kyrkoruinen

Nära 30 personer slöt upp vid årets majning i kyrkoruinen. Vårvädret visade sig också från sin bästa sida denna första maj förmiddag. Mer om majning och kyrkoruin


Många växter bytte ägare!

Årets Plantafton samlade som vanligt dryga 30 personer till numera gräsmattan utanför Gamla skolan i Gödestad. Här kunde överskott från trädgården lämnas in och nya växter köpas till det facila priset av 10 kronor/st. Uppskattningsvis bytte närmare 200 plantor ägare under kvällen . Fler foton från kvällen.


Vårstädning vid kyrkoruinen onsdag 22 april!

Eva LagerstedtFotograf: Eva Lagerstedt

Pärlhyacint och Svalört

Arrangemanget som ställdes in förra veckan med anledning av dåligt väder blev nu av i ett härligt vårväder. 20 -talet personer plockade bort nedfallna genar och lövhögar och belönades med korvgrillning och kaffe. Se bilder.