After Work med musikquizz!

Årets premiär är avverkad, samlade 20 personer i alla åldrar! Som vanligt ett trivsamt arrangemang med stort engagemang i musikquizzet.


Söndagsmiddag med planering 1 februari

Alla inbjuds till den 1 februari i Gamla skolan för att äta lunch tillsammans och sedan diskutera olika framtidsfrågor. Se inbjudan!


Välkommen in i 2015!

Ett spännande år ligger framför oss! Nu kan vi med kraft och energi lägga krutet på utveckling och verksamhet i föreningen och bygden. Söndagen den 1 februari drar vi upp riktlinjerna i samband med en gemensam lunch i Gamla skolan. Utförligare inbjudan kommer i mitten av januari.


Julgransplundring på Världsarvet!

Tisdagen den 13 januari kl. 18.00 inbjuder Grimetons Hembygdsförening, Himledalens församling och Världsarvet i Grimeton till Julgransplundring!
Här dansas julen ut med ringlekar och sång samt godis till barnen.
Ta med begagnade leksaker, barnkläder eller skor som en gåva Barnhemmet i Estland. 


Annandagspromenad på flisad slinga!

Årets annandagspromenad avverkades på den ny flisade slingan på Källeberg mitt i Gödestad. Drygt 130 deltagare svarade på frågorna som gjorts av 4H. Rätt svar och pristagare Bilder från arrangemanget
Även frågorna finns publicerade i samband med bilder och rätta svar.40 personer på After work med julquizz, gröt och skinkmacka!

Bara några dagar före jul arrangerades årets sista After work. Kvällen inleddes med julgröt och en skinkmacka innan det var dags för tävlingsmomentet. Håkan hade dagen till ära sytt ihop ett julquizz med varierad svårighetsgrad. Kvällen blev en lyckad inledning på julfirandet med god stämning bland alla deltagare.
Se bilder!


Glöggpromenad!

20 personer mötte upp till söndagens promenad på Galgberget. Förmiddagen avslutades i Gamla skolan med glögg och pepparkakor. Läs mer och se foto!
På onsdag är det dags igen för arkivarbete kl. 09.00-12.00. Vi går igenom arkiven och arkiverar i fastighetsordning.


Julspurt i föreningen!

Glöggpromenad, julquizz med skinkmacka samt avslutningsvis, annandagspromenad. En stark avslutning på ännu ett aktivt år i föreningen. Koppla av en stund i julstöket för att komma bort från jultankarna. Välkomna till våra aktiviteter! Läs inbjudan!


Arkiven öppnas!

Onsdagar förmiddag med start kl. 9 är det öppet för alla som har tid och lust att gå igenom foton m.m. i Hembygdsföreningens arkiv i Gamla skolan. Det gäller att känna människor på foton och kanske kunna berätta någon anekdot. Syftet är att enklare kunna visa och hitta i arkivet.